Damisol Kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
5038
preview_hazi_vizellatokhu_XsFXTv

2730 Albertirsa
Irsay Károly u. 1.
Tel:53/370-670
Fax:53/370-670
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.damisol.hu

A DAMISOL KFT. 1990-ben alakult. Az akkori Dánszentmiklósi és Albertirsai Micsurin Mg. Tsz. önálló ágazataként működő szuszpenziós- és levéltrágya gyártó üzemének dolgozói és vezetői váltak ki az átalakulás során. Ma már csak természetes személyek a kft tagjai, tulajdonosai.

Az első Damisol levéltrágyát 1982-ben gyártottuk. Ez a gyümölcstermesztésben nélkülözhetetlen Damisol Bór és a Damisol Kálcium volt. Ma már több mint negyven féle levél- és talajtrágyát gyártunk, melyeket a mezőgazdaság minden ágazata használ. Termékeinket a környező országokban is ismerik, és nagy megelégedéssel használják. Minden levéltrágyánk valódi oldat, tehát semmilyen lebegő, szilárd fázist nem tartalmaz, ezért bátran használhatóak tápoldat formájában is a hidrokultúrás termesztésben. Minden készítményünk hormon- és nátriummentes, ezért felhasználhatók az öko-, illetve a biotermesztésben is.
Levéltrágyáink kiszerelése kielégíti a kistermelők és a nagy felhasználók igényét is, mert 0,5, 1, 5, 10, 20, és 60 literes műanyag flakonokban, kannákban hozzuk forgalomba.

Tevékenységünk egyenletesebbé tétele érdekében, 1998-tól gyártunk más termékeket is. Ezek különböző háztartás vegyipari termékek, nevezetesen: penészölő készítmények, penészölő festékadalék, salétrom kivirágzás eltávolító, sírkő- és emlékműtisztító anyag, valamint faanyagkezelő folyadék.

Cal-Mag VÍZKÕSTOP
Az új kiváló hatású készítmény az automata mosógépek védelmére!

Egy olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkezõ új készítményre hívjuk fel a figyelmét, melynek használatával nõ a mosógépek élettartama, ugyanakkor csökkenthetõ a mosószer felhasználás is akár 10-30%-al, ugyanakkor javul a mosás minõsége.

Környezetbarát vízlágyító folyadék az automata mosógépek vízkőlerekódásának megakadályozására, és a mosás minőségének javítására!

A Cal-Mag vízkőstop egy új magyar szabadalomra épül.

 

 

Teljesen más hatású, mint az eddig forgalmazott készítmények. A melegítés hatására a vízből kicsapódó vízkőképző anyagokat, az eddig forgalmazott anyagoktól eltérően, nem engedi kicsapódni, hanem oldatban tartja, így a szemcsék nem ülnek be a ruhák szálai közé és nem halványítják a színeket. A ruhák visszanyerik eredeti élénk színeiket! A fehér ruhák mosásánál a mosószerekben lévő fehérítő anyagokat több órán át védik, így a fehér ruha még fehérebb lesz!

hazi_vizellatokhu_ZzQWmF

Teljesen veszélytelen a felhasználóra, ugyanis egyáltalában nem mérgező!

Emellett védi a környezetet is, mert biológiailag teljesen lebomló! Nem károsítja az élő szervezeteket, és nem szennyezi a vizeket és a talajt sem! Alkalmazása igen gazdaságos! Egy mosáshoz közepes vízkeménység esetén 1 adagoló kupakkal kell felhasználni. Az adagoló kupak térfogata csak 40 ml, így az 1,5 literes kiszerelés közel 40 mosáshoz elegendő!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Damisol Kft.

2730 AlbertirsaIrsay Károly u....

Bővebben...

Rit-Poly Kft.

Műanyag tartályokat, berendezéseket és kiegészítőket gyártunk egyedi igények...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK