Damisol Kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
5149
preview_hazi_vizellatokhu_XsFXTv

2730 Albertirsa
Irsay Károly u. 1.
Tel:53/370-670
Fax:53/370-670
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.damisol.hu

A DAMISOL KFT. 1990-ben alakult. Az akkori Dánszentmiklósi és Albertirsai Micsurin Mg. Tsz. önálló ágazataként működő szuszpenziós- és levéltrágya gyártó üzemének dolgozói és vezetői váltak ki az átalakulás során. Ma már csak természetes személyek a kft tagjai, tulajdonosai.

Az első Damisol levéltrágyát 1982-ben gyártottuk. Ez a gyümölcstermesztésben nélkülözhetetlen Damisol Bór és a Damisol Kálcium volt. Ma már több mint negyven féle levél- és talajtrágyát gyártunk, melyeket a mezőgazdaság minden ágazata használ. Termékeinket a környező országokban is ismerik, és nagy megelégedéssel használják. Minden levéltrágyánk valódi oldat, tehát semmilyen lebegő, szilárd fázist nem tartalmaz, ezért bátran használhatóak tápoldat formájában is a hidrokultúrás termesztésben. Minden készítményünk hormon- és nátriummentes, ezért felhasználhatók az öko-, illetve a biotermesztésben is.
Levéltrágyáink kiszerelése kielégíti a kistermelők és a nagy felhasználók igényét is, mert 0,5, 1, 5, 10, 20, és 60 literes műanyag flakonokban, kannákban hozzuk forgalomba.

Tevékenységünk egyenletesebbé tétele érdekében, 1998-tól gyártunk más termékeket is. Ezek különböző háztartás vegyipari termékek, nevezetesen: penészölő készítmények, penészölő festékadalék, salétrom kivirágzás eltávolító, sírkő- és emlékműtisztító anyag, valamint faanyagkezelő folyadék.

Cal-Mag VÍZKÕSTOP
Az új kiváló hatású készítmény az automata mosógépek védelmére!

Egy olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkezõ új készítményre hívjuk fel a figyelmét, melynek használatával nõ a mosógépek élettartama, ugyanakkor csökkenthetõ a mosószer felhasználás is akár 10-30%-al, ugyanakkor javul a mosás minõsége.

Környezetbarát vízlágyító folyadék az automata mosógépek vízkőlerekódásának megakadályozására, és a mosás minőségének javítására!

A Cal-Mag vízkőstop egy új magyar szabadalomra épül.

 

 

Teljesen más hatású, mint az eddig forgalmazott készítmények. A melegítés hatására a vízből kicsapódó vízkőképző anyagokat, az eddig forgalmazott anyagoktól eltérően, nem engedi kicsapódni, hanem oldatban tartja, így a szemcsék nem ülnek be a ruhák szálai közé és nem halványítják a színeket. A ruhák visszanyerik eredeti élénk színeiket! A fehér ruhák mosásánál a mosószerekben lévő fehérítő anyagokat több órán át védik, így a fehér ruha még fehérebb lesz!

hazi_vizellatokhu_ZzQWmF

Teljesen veszélytelen a felhasználóra, ugyanis egyáltalában nem mérgező!

Emellett védi a környezetet is, mert biológiailag teljesen lebomló! Nem károsítja az élő szervezeteket, és nem szennyezi a vizeket és a talajt sem! Alkalmazása igen gazdaságos! Egy mosáshoz közepes vízkeménység esetén 1 adagoló kupakkal kell felhasználni. Az adagoló kupak térfogata csak 40 ml, így az 1,5 literes kiszerelés közel 40 mosáshoz elegendő!

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Rit-Poly Kft.

Műanyag tartályokat, berendezéseket és kiegészítőket gyártunk egyedi igények...

Bővebben...

Damisol Kft.

2730 AlbertirsaIrsay Károly u....

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK