Tarján Acél kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
2721

Bekaert a világ legnagyobb acélhuzal és huzalokból készített termékek gyártója.

BezinalŽ MAXIMÁLIS VÉDELEM, HOSSZÚ ÉLETTARTAM
BezinalŽ bevonatú huzalok:
Bekaer
t a világ legnagyobb acélhuzal és huzalokból készített termékek gyártója. Az úgynevezett GalfanŽ eljárást elsőként alkalmazva, létrehozta a BezinalŽ bevonatú huzalok termékcsaládját.

3100 Salgótarján,   Salgó út 68.   Tel:32/420-555          Fax:32/420-555     E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.             www.tarjanacel.hu

BezinalŽ = Be-kaert zin-k + al-umínium
A bevonat lényege, hogy 95 % cink és 5 % alumínium ötvözetből áll, mely a kísérletek szerint az egyik legellenállóbb ötvözet a korrózióval szemben. A bevonat magas alumínium tartalma miatt, a bevonat réteg kitűnően tapad, nagy képlékenysége révén felületrepedés nélkül bír ki erős csavarást és hajlítást is. Ezen tulajdonságok alapján a BezinalŽ bevonatú huzalok kitűnően alkalmazhatók olyan területeken, ahol agresszív, vegyszeres környezetben, nagy mechanikai igénybevételnek is ki van téve. Laboratóriumban, agresszív sópermettel végzett maratásos kísérletet lefolytatava, a BezinalŽ bevonatú huzal, több mint háromszor hosszabb idő alatt érte el ugyan azt a bevonat veszteséget, mint a hagyományos horganyzású huzal. Ez azt bizonyítja, hogy a BezinalŽ bevonat háromszor ellenállóbb, mint a hagyományos horgany bevonat.

Atlantis és Zephyr kerítésrendszerek

 

Az Atlantis és Zephyr kerítésrendszerek eleganciájukkal és egyszerű szerelhetőségükkel a kerítésrendszerek új generációját és csúcsát jelentik. A kerítéselemek ponthegesztett, horganyzott kivitelben készülnek. Horganyzás  után, a kerítéselemek a végső színt időjárásálló műanyag porfestéssel, szinterezéssel nyerik el, amely hosszú élettartamot és eleganciát biztosít. Az alap kivitel sötét zöld színű /RAL 6005/. A kerítésrendszerek alkalmazhatók, családi házak, cégek, ipari létesítmények, csarnokok, parkok, iskolák, sportlétesítmények, bevásárló központok körbekerítésére.

Tüzi horganyzott huzal:  normál horganyzással

Tüzi horganyzott huzal:
erős horganyzással félkemény és nagy szilárdságú kivitelben

Hullámosított huzalháló - Kerítés hullámosított huzalhálóból - Lágyított acélhuzal

Kapocsszeg: "U- szeg" -  KampósszegGrippleŽ  fogó

Végoszlop lekötő "Csiga"

Hullámosított fém és betonacél szőlőkaró - Karó rögzítő kapocs: /fém és fakarókhoz/ - GrippleŽ gyors kötő- és feszítőelem -

Vadháló

NAGYSZILÁRDSÁGÚ HUZALBÓL KÉSZÜLT VADHÁLÓ.
SALGÓ VADHÁLÓ GYÁRTÓJA!

 

VÁRJUK MEGTISZTELŐ RENDELÉSEIKET!

 

Mobil: 30/2793-533        Mobil: 30/3125-488 Tel/Fax: 32/420-555

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Önitató Kft.

Vadvédelmi kerítések, villanypásztorok.

Bővebben...

Tarján Acél kft.

Bekaert a világ legnagyobb acélhuzal és huzalokból készített termékek...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK