Interbos Kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
3443

A kiváló minőségű szarvasmarha sperma mellett több más, a tejtermelés gazdaságosságát támogató termékekkel is tudjuk segíteni a gazdákat.

Az INTERBOS Kft., 1990. óta képviseli Magyarországon az ABS GLOBAL, Inc.-t (DeForest, WI, USA). 1999. óta az ABS új tulajdonosával, a GENUS Plc.-vel nemcsak a szarvasmarha, hanem a sertés szaporítóanyag területén is a világ legnagyobb mesterséges termékenyítő vállalatává vált.

-A folyamatosan fejlesztett GMS és GENOMATE párosítási programok a kitűzött tenyésztési cél mielőbbi elérésére, a sperma leghatékonyabb felhasználására adnak lehetőséget.

-POWERSTART fűszilázs adalék, amely a gyors és tökéletes erjedést, valamint a szilázs stabilitását segíti elő.

6346 Sükösd, Hősök u. 11/2       Tel.:79/564-095                 Fax.:79/564-096
                              E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
                                 www.absglobal.com

-Az innovatív SOP termékcsalád az állatok környezetének biohigienizációját biztosítja

(környezeti eredetű tőgy és lábvég-gyulladások visszaszorítása, szagmentes, légymentes, környezet, száraz, hűvös mélyalom jelentősen kevesebb szalmával).

-VALIANT tőgyápoló termékcsalád, amely minden eddiginél hatékonyabban segít a tőgygyulladás megelőzésében, a szomatikus sejtszám alacsony szinten tartásában, a jó minőségű tej termelésében.

-BUDDEX szarvtalanító készülék, amellyel gyorsan, kíméletesen, vérzésmentesen végezhető el a borjak szarvtalanítása (akkumulátoros).

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Önitató Kft.

Mesterséges termékenyítés eszközei.

Bővebben...

Interbos Kft.

A kiváló minőségű szarvasmarha sperma mellett több más, a tejtermelés...

Bővebben...

Hunzag Kft.

Ivarzásjelzés, spermahigító, spermatárolás vemhességteszt.

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK