Kelet-Agro Kft.

2010. február 11. csütörtök
Administrator
2624
keletlog140.jpg Mezőgazdasági gumiabroncsok a kicsitől a nagy traktorokig.
 Nézze meg kínálatunkat és árainkat a webshopunkban (használja bátran a „Termék keresőt”).

Kelet-Agro Kft. – Minőségi Mezőgazdasági Megoldások

Tisztelt Érdeklődő, leendő Partnerünk!

Alkatrész üzletágunk kínálatában több mint 10.000 traktor és munkagépalkatrészt talál, amelyeket mind hazai mind külföldi gyártók kínálatából válogatjuk, szem előtt tartva a megfelelő minőséget és a megfizethető árszintet. A teljesség igénye nélkül tudunk segíteni MTZ, Claas, T088, SPC, RK, RZ IH, RW, Lajta, Rau alkatrészekben, valamint több száz csapágyból válogathat különböző minőségi kategóriákban (KG, FAG). Termékeinket szinte kivétel nélkül házhoz tudjuk szállítani Önnek az egész ország területén, legtöbb esetben már másnapra.
Gép üzletágunk kínálatában közvetlenül Japánból érkező használt diesel kistraktorokat találhat, amelyeket cégünk ügyvezetője személyesen válogat. Gépeink esztétikai és műszaki állapota a hazai kínálathoz képest kimagasló. Valamint munkaeszközöket kínálunk (eke, tárcsa, permetező, fűkasza, palántázó stb.) már 11 Le gépigénytől szinte bármelyeik munkafolyamathoz.

A vásárlás során igyekszünk a traktorok, munkaeszközök, alkatrészek kiválasztásánál a lehető legtöbb információval szolgálni, hogy a vásárló igényei és pénztárcája szerinti legjobb megoldást találjuk meg.
Látogassa meg weboldalunkat: www.keletagro.hu
Vagy vásároljon webáruházunkban: webshop.keletagro.hu
Termékeinkről érdeklődjön bátran email-ben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy telefonon (+36 42 431 796).

Ha szívesen fogadna tanácsokat alkatrész vagy gépvásárlással kapcsolatban, vagy elsőként szeretne értesülni akciós ajánlatainkról, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre: Feliratkozok

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Hanki-Ker kft.

A HANKI-KER Kft. 1992-ben alakult. Célunk - földrajzi helyzetünkből...

Bővebben...

Kelet-Agro Kft.

Mezőgazdasági gumiabroncsok a kicsitől a nagy traktorokig. Nézze meg...

Bővebben...

Valkon 2007 Kft.

 „Valtra érzés” az minden gépben ezt a megbízhatóságot, kezelhetőséget...

Bővebben...

Odisys Bt.

Traktor, fűnyíró, traktoros kapa, fűkasza, teleszkópos rakodó, bozótvágó,...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK