Itenviro Kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
3147
preview_kornyezetvedelemhu_gKfGgD A holland Eijkelkamp Agrisearch Equipment cég - melynek magyarországi képviseletét ellátjuk - a talaj, víz és növényzet valamint a meteorológiai tényezők mintázására/vizsgálatára kínál eszközöket és készleteket az alábbiak szerint:

1992 óta dolgozunk a környezetvédelemben, és széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk az egzakt módon megalapozott környezetvédelmi vizsgálatok és tanulmányok készítése valamint a kivitelezési fővállalkozások terén.

A környezetvédelmi szolgáltatások mellett - a talaj, és talajvíz iránti érdeklődésünk és szakértelmünk alapján - talajfúrási, talaj- és talajvíz mintavételi és vizsgálati eszközök értékesítését is végezzük.

A termékeikkel képviselt cégek
-Eijkelkamp Agrisearch Equipment /Hollandia/,
-Soilmoisture Equipment Corp., /USA/
szakterületükön a világ élvonalába tartoznak, és elismert nevek a mezőgazdasági, környezetvédelmi és vízzel foglalkozó szakemberek körében.

1165 Budapest,  Hunyadvár u. 56.   Tel.: 1/407-5350               Mobil:06-70/945-88-60             Fax: 1/407-1159
                                          E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                www.itenviro.hu

preview_kornyezetvedelemhu_uLsia5

A holland Eijkelkamp Agrisearch Equipment cég - melynek magyarországi képviseletét ellátjuk - a talaj, víz és növényzet valamint a meteorológiai tényezők mintázására/vizsgálatára kínál eszközöket és készleteket az alábbiak szerint:
Talajfúró és mintavevő eszközök: kézi és gépi kivitelben, zavarmentes és zavart talajminták megvételéhez.

Különféle mintavevő és fúró készletek. Kútfúró berendezések. In situ (helyszíni) talajvizsgáló berendezések.  Laboratóriumi készülékek és berendezések a talaj, víz és növényzet vizsgálatához.  Mezőgazdasági diagnosztikai készülékek (hordozható terepi laboratóriumok, automatizált laboratóriumok, műszerek stb.).  Hidrogeológia mérőeszközök.  Növényvizsgáló berendezések. Meteorológiai mérőberendezések (az egyszerű hordozható mérőeszközöktől a teljesen automatizált mérőállomásokig).  Terepi felmérésnél, térképezésnél használatos műszerek.  Komplex környezetvédelmi mintavevő, vizsgáló és mérő eszközök, készletek.
Környezeti kármentesítésnél hasznélható eszközök és berendezések.   www.itenviro.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Itenviro Kft.

A holland Eijkelkamp Agrisearch Equipment cég - melynek magyarországi...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK