Interát Zrt.

2011. január 06. csütörtök
Oláh Margó
2282
interat180.jpg

Az INTERAT zRT. nem általános gépkereskedő, hanem meghatározott arculattal rendelkező márkakereskedő és szerviz, mely nagy hangsúlyt fektetet vásárlóink igényeinek gyors és magas szintű kielégítésére, komolyan veszi a garanciális szolgáltatást.

Szerviz-szolgálatunk és igen nagy alkatrész készletünk az Ön számára növeli az üzemeltetés biztonságát, a szervizszolgáltatást és az alkatrész utánpótlást is márkakereskedői színvonalon biztosítjuk. Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik. Katalógusunk, valamint honlapunk alapján részletes tájékoztatást kaphat gépkínálatunkról, a műszaki és agrotechnikai információkról, így reméljük, hogy jól el tud igazodni abban. Őszintén hiszünk benne, hogy korrekt üzleti kapcsolatunk Önnel is tovább fejlődik, vagy kialakul, munkatársaink és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére. Amennyiben gépvásárlási elképzelése vagy szakmai kérdései lennének, tisztelettel várjuk hívását vagy személyes látogatását.

Interát Zrt. 2060 Bicske, Csabdi út 2. Tel: 06 22/350-045 Fax: 06 22/350-774
E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        www.interatzrt.hu
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Alfa-Gép Kft.

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek...

Bővebben...

Interát Zrt.

Az INTERAT zRT. nem általános gépkereskedő, hanem meghatározott...

Bővebben...

Farmcenter Kft.

MATRIX™ NYOMKÖVETŐIlyen nyomkövetőt eddig még nem látott

Bővebben...

Farmgép Kft.

CenterLine 220 GPS alapú párhuzamos nyomkövető rendszernek két...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK