RM Hajdú Hungary Kft.

2011. március 03. csütörtök
Oláh Margó
5192


Mezőgazdasági gépek kereskedelme, dohánytermesztés gépeinek forgalmazása, hígtrágya kezelése, és még sok minden ami a mezőgazdasági termeléssel kapcsolatba hozható. RM márkacsalád kizárólagos forgalmazó és számos ismert öntözéstechnikai eszközök telepítése.

Cégünk, amely még Bartali Bau Kft néven alakult, 2003 óta van jelen a hazai öntözéstechnika piacán. Közel 10 éve foglalkozunk öntözőtelepek generál kivitelezésével, tervezésével, pályázatkészítéssel és szaktanácsadással. 2010-ben megkaptuk a világ élvonalába tartozó RM márkacsalád kizárólagos forgalmazói jogkörét, ami magával hozott egy névváltoztatást az RM Hajdú Hungary Kft formájában. Természetesen az RM márkán kívül számos olyan ismert öntözéstechnikai eszközt forgalmazunk mint pl a szivattyúk esetében a Rovatti vagy a lineárok esetében a Lindsay. Továbbá tevékenységeink kiterjednek más mezőgazdasági tevékenységekre is, mint a mezőgazdasági gépek kereskedelme, dohánytermesztés gépeinek forgalmazása, hígtrágya kezelése, és még sok minden ami a mezőgazdasági termeléssel kapcsolatba hozható.
Működésünk óta több száz referenciával rendelkezünk vásárlóink legnagyobb megelégedésére. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között tudhatjuk, hogy bizonyítsuk hozzáértésünket és ezáltal elősegítsük gazdasága számára a minél magasabb hozam elérését.
A mezőgazdaságban használatos összes hazai ill. külföldi gyártó erő- és munkagép kínálatával állunk vásárlóink rendelkezésére
A dohánytermesztő vállalkozásnak ma a legszűkebb keresztmetszete az eszközellátás. A rendelkezésre álló gépek, berendezések, ill. igénybe vehető szolgáltatások az alkalmazható agrotechnika korlátai. A dohánytermesztés munkafázisainak és a nagyüzemi termelés előmozdításának próbál segítséget adni cégünk az általa forgalmazott gépekkel.

TCD palántázó   A TCD szérájú palántázók alkalmasak minden féle palánta és tölcsér vagy piramis formájú tőzeggyökeres vetemény ültetésére. Rendelkezésre áll 1-től 6 soros verzióban. A gép 3 pontos univerzális csatlakozással rendelkezik és minden elem különálló gumikerékkel van felszerelve. A palánták szétosztása egy 10 darabos elosztóval történik, a palánták és a sorok közti távolság állítható.

4132 Tépe, Fő út 8.  Tel: +36 30/278-0944 Fax: 06 52/412-280 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.      www.rmhungary.hu/kapcsolat.html

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

RM Hajdú Hungary Kft.

Mezőgazdasági gépek kereskedelme, dohánytermesztés gépeinek forgalmazása,...

Bővebben...

Aqua 2001 Kft.

ZRAELI öntözési rendszerek, T-Tape a világ vezető csepegtetőcsöve, Now_SMS...

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Forrás öntöződob, CADOPPI traktorhajtású szivattyú, GIAMPI rácskonzolok.

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK