Ferro-Flex Kft.

2011. április 20. szerda
Oláh Margó
5464

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön olvassa. A Ferro-Flex-től 20 év tapasztalatával!

Igyekszünk hasznos, érdekes információkkal szolgálni Önöknek cégünkről – a Ferro-Flex Kft.-ről annak érdekében, hogy naprakész lehessen Ön is velünk együtt. Kollégáim cégünk iránti elkötelezettségét mutatja termékpalettánk sikeres bővítése, illetve újabb piacok felkutatása, kereskedelmünk felélénkítése. Igyekszünk újabb és újabb piacokat nyitni a környező országokban illetve Európa távolabbi részén is még ismertebbé válni. Bízunk abban, hogy a válság ellenére is Magyarország ereje mezőgazdaságában rejlik, amit egyrészt termékeinkkel tudunk támogatni, másrészt bízunk abban, hogy az állami támogatások hatására egy komolyabb mezőgazdasági fellendülés az egész ország közérzetén képes lesz válltoztatni még ha lassan is.                               
Horváth Csaba    ügyvezető

A dinamikusan fejlődő cég folyamatosan fejlődő termékpalettája és az új fejlesztések megállják a helyüket a magyar piacon, hiszen a cég nagy hagyományokkal rendelkezik a mezőgazdasági gépek gyártásában.

A rendszerváltást megelőző években, az országos Mezőgép hálózat tagjaként a Kaposgép gyáregysége voltunk, utána önállósult a cég, ami 1993 óta van magánkézben. Az akkori és mostani főprofilunk is a traktorra szerelhető homlokrakodó és az ehhez kapcsolódó munkaeszközök gyártása,  forgalmazása. Büszkén mondhatjuk, hogy ebben jelenleg a Ferro-Flex Kft. a piacvezető hazánkban. Közel húsz éves kapcsolatunk van a homlokrakodókat gyártó francia Faucheux céggel, amely száz éves tapasztalattal rendelkezik e téren. Cégünk e kiváló minőségű gépek kizárólagos forgalmazója itthon és a környező országokban.
 Beszéljen egy kicsit a Ferro-Flex Kft. saját fejlesztésű termékeiről!

- A jól bevált francia technológia megismerése után erre a bázisra építve kezdtük el a saját termékpaletta kifejlesztését.

 

Mára már ajánljuk saját gyártmányú rakodóinkat munkaeszközeinkkel a 30 és 120 LE közötti teljesítményű traktorokra.

Közel 60 féle eszközzel próbáljuk a rakodási feladatok pontosabb megoldását. Mindez köszönhető a vevőinknek is, ugyanis sokszor kapunk

ötleteket tőlük, de fogalmazhatnék úgy is, hogy vevőink igényeit mindig teljesíteni tudjuk. E célból cégünk rendelkezik jól képzett műszaki, tervezői szakemberekkel is. Továbbá rendelkezünk olyan technikai háttérrel, hogy rakodóinkat adaptálni tudjuk bármilyen traktortípusra és a vevő telephelyén leméretezve az erőgépet két hét leforgása alatt ellátjuk emelő berendezéseinkkel. A FERRO-FLEX Kft felhasználva több évtizedes tapasztalatát sikeresen gyártja a teleszkópos és önjáró rakodógépekre mindazon munkaeszközeit, melyek sikeresek voltak a traktorra szerelt homlokrakodókra, kibővítve nagyobb kapacitású termékekkel a gépek terhelhetőségét figyelembe véve.

Más jellegű igényeket is figyelembe vesznek? Gondolnak azon gazdálkodókra is, akik nem rendelkeznek homlokrakodóval?

- Természetesen! A van a termékpalettákon: - függesztett zsákemelő Big Bag zsákok mozgatására. Emellett létezik fronthidraulika, melyet szintén bármilyen traktortípusra lehet adaptálni.
Jelenleg mi a cég sikerterméke? - Számtalan keresett és sikeres eszközünk van. Igény eseténegyedi tervezést, kivitelezést is vállalunk.
- A környékbeli gazdák javaslatára illetve kérésére fejlesztettük ki és gyártjuk a közép-mély altalajlazítót. Kések száma, valamint a köztük lévő távolság és a művelési mélység állítható.  Az eszköz ellátva rögtörő hengerrel is.
- Az előző évben fejlesztettük ki a szántóföldi kultivátorainkat, melyeket különböző: 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5, 5 méteres szélességben készülnek függesztett és vontatott kivitelben. Az adott talajminőséghez illesztjük a rögtörő és lezáró hengersorunkat.

Milyen új termékek bevezetése várható? - A Ferro- Flex Kft. aközeljövőben tervezi acsere - felépítményes, tandem-es pótkocsigyártás elindítását. Ezt igény szerint ellátjuk majd gabonaszállító, trágyaszóró, szippantó tartállyal, valamint bálaszállító és silószállító teknős felépítménnyel.- Nyárra tervezzük egy hazánkban még nemhasználatos, sávművelő„strip-till” bevezetését,mely alkalmazható lesz minden olyan kapásnövényművelésénél, ahol 75cm soros vetés történik, (például a kukorica, napraforgó). A berendezés modulelemeinek száma illeszkedik a vetőgép által vetett sorok számához. Összes termékünkre elmondható a minőségi kivitelezés, a felhasznált anyagok jó minősége, a megbízhatóság és emellett természetesen a mérsékelt ár sem elhanyagolható szempont. Nagy hangsúlyt fektetünk termékeink bemutatására: részt veszünk a belföldi és a környező országokban megrendezésre kerülő szakmai kiállításokon.

Összefoglalva a Ferro- Flex Gép-és szerkezetgyártó Kft. a mezőgazdaságban mind a növénytermesztés, mind pedig az állattenyésztés számtalan területén segíti a gazdálkodókat és ez a jövőben is így lesz!

Mobil szervíz
• Az ország bármely pontjára

• Vállaljuk mezőgazdasági gépek szerkezeti és hidraulika helyszíni javításait!
Ferro-Flex Kft.  8693 Lengyeltóti, Rákóczi út 30.
Tel: 06 85/330-069 Fax: 06 85/530-027
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  www.ferroflex.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön...

Bővebben...

Farmgép Kft.

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők....

Bővebben...

Vadkert Agrotechnika Kft.

Ásóborona, tárcsa, sorközművelő kultivátor, gyűrűs henger, lazító, kombinátor...

Bővebben...

Metripond Plus Kft.

Asztali mérleg, raktári mérleg, húsipari és hídmérlegek. Zsákoló big-bag...

Bővebben...

Omikron Kft.

Hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártása.

Bővebben...

Linamar Hungary Zrt. OROS (2)

A Linamar Hungary Zrt.  divíziója 2016-ban is a piaci igényeknek...

Bővebben...

Alois Pöttinger Maschinenfabrik GmbH

A Pöttinger bővíti talajmunkálási kínálatát. Az új TERRADISC rövid tárcsás...

Bővebben...

Optigép Kft.

Az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult, 100%-ban magyar...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK