Régi cég új forma

2012. május 07. hétfő
Oláh Margó
2185

Egy nagyon kis célcsoport kért fel bennünket arra hogy szakosodjunk az ő területükre és ezért fogtunk bele a  dió, mogyoró, gesztenye, mandula telepítéssel, termesztéssel és feldolgozással kapcsolatos gépcsaládok felkutatásába.

VEGYSZER NÉLKÜLI LEVEGŐ VÍZ ÉS FELÜLET FERTŐTLENÍTŐ RENDSZEREK
A cégünk folyamatosan próbál fejlődni és figyelemmel kísérni a piacon megjelenő újdonságokat, amik sokban segíthetnék a már jelenlegi nagy vevőkörét és az újak megszerzését. Több gépgyártótól már évek óta egyedi forgalmazási szerződésünk van az erdészet, útkészítési és mezőgazdasági területekre. A cég sohasem akart beállni más kereskedők által bevezetett és forgalmazott  gépeket árulni. Azt gondoljuk, hogy a tisztességes kereskedők mindig tovább fognak talpon maradni, mint azok, akik azt figyelik, hogy mit utánozhatnak le másoktól.  3 nagyon fontos terület témáiba fogtunk

1. Vegyszermentes rendszerek levegő, felület és víz fertőtlenítésére.
- Minden olyan zárt belső helyiségekben hasznos lenne a működése ahol kimondottan nagy veszélye van a baktériumok, gombák, vírusok, gombák elterjedésének. Az egyedüli eszköz, amelyik 99,9 % -ban meg tudja szüntetni ezeket a veszélyeket és folyamatosan védettséget is tud adni ellenük. Amennyiben ezt a készüléket használják folyamatosan tiszta oxigénnel teli hegyvidéki levegő lesz és az ottani hőmérséklet is kellemesen lehűl. Amennyiben kellemetlen szagok,füst, penész,rágcsálok vannak a helyiségben azok is hamar eltűnnek ha megérzik a hatását. A berendezés kevés áramot fogyaszt és nincs további járulékos költség, mint szűrő,illatampulla és a gyakori UV lámpa csere sem. Az élettartalma  25.000 üzemóra, azaz 2 év múlva kell csak leváltani a speciális lámpát.
- Hasznos területek a felhasználásra, irodák, éttermek,szakrendelők, emberi és állati kórházak, gyógyszertárak, öltözők, WC, szeméttárolók, húsüzemek, sajt üzemek, gyümölcs-gabonatárolók, bolti hűtőpultok, szörp-üdító és bor készítők stb.
- A víz fertőtlenítésben is kikerülhetnénk vagy csak kevesebb klórt kellene használni. A vízben benne maradnak a kedvező ásványi anyagok és semmilyen szűrő csere sem kell hozzá.
- A felületek fertőtlenítésére és tisztítására is olyan speciális száraz gőz berendezéseink vannak amikkel rengeteg kiadást megtakaríthatnak a vegyszer és víz fogyasztás csökkenésével.
2. Egy nagyon kis célcsoport kért fel bennünket arra hogy szakosodjunk az ő területükre és ezért fogtunk bele a  dió-mogyoró- gesztenye-mandula telepítéssel, termesztéssel és feldolgozással kapcsolatos gépcsaládok felkutatásába. Ezen a területen létező alap és speciális berendezéseket is összegyűjtöttük és örömmel állunk az érdeklődők rendelkezésére.
3. Az új irányvonal a természet és a környezet adta folyamatosan keletkező hulladékok feldolgozási berendezései. Ilyenek a gumi, üveg, műanyag, fém és a növényi hulladékok, amiknek a tárolása és további hasznosításaira is begyűjtöttük az eszközöket.

Szeretnénk megragadni az alkalmat megköszönni az eddigi vevőinknek a bizalmat és a hűséget és állunk a rendelkezésére azoknak, akik csatlakoznának ebbe az elégedett csapatba. Köszönjük, az olvasok figyelmét és kívánunk mindenkinek sikert és boldogságot az élet minden területén.
Az állat tartók, hús feldolgozok, sajt készítők,  gyümölcs tároló és feldolgozók, kártevő megsemmisítők, gabona tárolók figyelmébe:  tisztítószerek, fertőtlenítő szerek.
ERDÉSZETI, MEZŐGAZDASÁGI, PARKGONDOZÁSI, HULLADÉKKEZELÉSI, ÚT KARBANTARTÓ, KOMPOSZT GÉPEK
Kömarók, út előkészítők, bozótirtók, árokmarók, csatorna készítő gépek, altalaj lazítók, tuskó marók, tuskó fúrók, csonthéjas felszedők, törők, szárítók.

HUNDUNA SRO         Nadobán Erika   Ügyvezető       00-36-209-256-305  www.hunduna.hu      http://www.airbest.eu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Régi cég új forma

Egy nagyon kis célcsoport kért fel bennünket arra hogy szakosodjunk az ő...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Reméljük az általunk kínált termékekből sikerül megtalálnia az Önnek...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK