Önitató Kft.

2010. február 04. csütörtök
Administrator
2789

Etető- és itatóberendezések, Tehén- és kecskefejőgépek, Tejhűtők és alkatrészeik, Mesterséges termékenyítés eszközei, Szellőzőrendszerek, Inframelegítők., Takarmánytárolók, Nyírógépek és alkatrészeik, Vitaminok, Takarmánykiegészítők

Állattartási eszközök, Állatorvosi eszközök és műszerek Vadvédelmi kerítések és villanypásztorok (hálózati, szárazelemes, akkumulátoros és napelemes), Istálló berendezések, Etető- és itatóberendezések, Tehén- és kecskefejőgépek, Tejhűtők és alkatrészeik, Mesterséges termékenyítés eszközei, Szellőzőrendszerek, Inframelegítők., Takarmánytárolók, Nyírógépek és alkatrészeik, Vitaminok, Takarmánykiegészítők, Takarmányok, Kisállattartási eszközök, felszerelések, Kutya macska tápok, (ukanuba, pro-pac, royal canin), Lovas felszerelések, nyergek, lószerszámok, Ló ápolási eszközök, Pegazus, omolene lótápok, Háztartási szerszámok, Kerti szerszámok, Munkavédelmi eszközök.
1970-ben sertés és szarvasmarha itatók gyártását kezdtük meg a pogányi, majd a Pécs-reménypusztai Termelőszövetkezet ipari üzemében. Kifejlesztettünk egy tartós, megbízható, egyszerű itatócsaládot, amely a gumiszelepes, alumíniumházas megoldásnak köszönhetően nagy sikert aratott.

7631 Pécs, Reménypuszta                   Tel:72/446-254             Fax:72/438-745
                                                   E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                          www.onitato.hu

Létrehoztunk ehhez egy alumínium öntödét, és egy szereldét. A gyártást 1 év alatt fejlesztettük fel 60 főre, és elláttuk vele az évente épülő 100-200 nagyüzemi sertés- és szarvasmarha telep itatószükségletét, az Ipari Sertéstartó Vállalat és az agárdi Agrokomplex rendszerében. A hazai szükségleten felül több nagy telepet láttunk el itatókkal Lengyelországban, Csehszlovákiában, Szovjetúnióban, Bulgáriában, Romániában. A hétféle önitatónkból 1990-ig évente több százezer darabot forgalmaztunk.
A nagyüzemi fejlesztések megtorpanása miatt a forgalom lecsökkent, a gyártás gazdaságtalan lett. A Termelőszövetkezet a melléküzemágat eladta a dolgozói kollektívából alakult Önitató Kft-nek.
Az Önitató Kft 1993. óta működik, továbbra is állat önitatók gyártásával és alumínium öntésekkel foglalkozik, de tevékenységét kiszélesítette mindenféle itató berendezésre, ipari, homokformázású és kokillázott alumínium öntényekre, valamint állattartási eszközök és anyagok forgalmazására. A forgalmazás céljára 2001-ben Pécsett, Reménypusztán, a harkányi út 6. km-nél lévő telepén egy modern üzlethelyiséget épített, ahol kiváló lehetőség van a teljeskörű választék bemutatására, szakszerű értékesítésre, tanácsadásra, fejlesztési ajánlatok elkészítésére.

Nagy figyelmet fordítunk a különféle telepek szükségleteinek gyors beszerzésére, az ajánlataink és a bolti áruk árának kedvező kialakítására, a rendszeres vevők kedvezményrendszerének működésére, a megrendelések postai, vagy futár által történő gyors kiszállítására, a határon túli vevők vásárlásainak segítésére (áfa visszatérítés, vámkezeltetés, valutás fizetés, német és angol alapfokú nyelvismeret fejlesztése) is.

Vállaljuk a gazdálkodók segítését termékfejlesztésben (etető és itatórendszerek, istállóboxok kialakítása), és kivitelezésben (villanypásztoros és vadvédelmi kerítések kiépítése, téli visszabontása, stb.) és az alumínium termékek gyártásához szükséges minták, szerszámok elkészítésében is.
Állandó kiállítója vagyunk a régióban a legjelentősebb, és országos szinten is kiemelkedő mezőgazdasági vásáron, a Szentlőrinci Gazdanapokon, mely még közelebb hozza a kereslet és kínálat résztvevőit, ebben az ágazatban.
Szaküzletünk megtalálható Reménypusztán, Pécstől 2 km-re, az 58-as Harkányi út 6-os kilométerkövénél, közvetlenül a főút mellett.              www.onitato.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Biomin Magyarország Kft.

BIOMIN – természetesen előre  A természetes út volt mindig is a BIOMIN...

Bővebben...

Dr. Bata Zrt.

 DETOXA PLUS® szarvasmarha Új, nagy hatékonyságú, gombatoxinokat...

Bővebben...

Önitató Kft.

Etető- és itatóberendezések, Tehén- és kecskefejőgépek, Tejhűtők és...

Bővebben...

Hunzag Kft.

Akár szarvasmarha, juh, sertés, ló, kecske vagy szarvas az Ön...

Bővebben...

Készenlét Zrt.

Dairymaster fejőberendezések: fejőgumi, kehely, lengőkarok, zsufoló kapu,...

Bővebben...

Xylem Water Solutions Magyarország Kft.

Törekedni kell a biogáz lehetőleg teljes hasznosítására.Sokoldalú...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK