Farmgép Kft.

2010. február 02. kedd
Administrator
6694

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők. ÜLTETVÉNY: függesztett, vontatott, lombérzékelős, ventillátorok. CSÁVÁZÓ GÉPEK SPORT PARK SPECIÁLIS GÉPEK: terményfertőtlenítő, parcella permetező, egyedi gépek, vegyszerkeverő.

 • KERTITOX 4200 literes vontatott permetező  meghatározója az új, stílusos polietilén tartály, nagy teherbírású alacsony súlyponttal tervezett alváz, kompromisszumok nélkül kiemelkedő stabilitás nyújt. Erős kivitelű 40 km/óra-s kormányzott futómű kombinált lengéscsillapítása (laprugó-légrugó) kiváló stabilitással rendelkezik szántóföldön, és közúton egyaránt.
  Az automatikus kormányzás rendszer minimálisra csökkenti a taposási károkat, biztonságosan, stabilan kormányozható, ami általában nem jellemzője a nagy vontatmányoknak. A rendszer kézi úton is vezérelhető lejtő menetben a csúszáskorrigálás miatt. Közúton kikapcsolható a biztonság érdekében.
  Az új generációs FG szórókeret kiváló stabilitást nyújt, amit terepkövető felfüggesztés és egyedülálló legyezőmozgás csillapító rendszer biztosít. A szórókeret nagy szakítószilárdságú acélból készült, és a hegesztett térrács konstrukció biztosítja a szilárdság és tartósság mellett a könnyű súlyt. A keretnyitás hidraulikus 12 és 24m a szélességben. A fúvókák teljesen védettek a felverődések ellen. A szórókeret végein 2 m-es több irányban kitérő tagok csökkentik az ütközésekből adódó károkat. 
  Az összes mozgó és csukló pont csapágyazott, a zsírozószemes kivitel biztosítja a hosszú, problémamentes élettartamot.
  Egyszerűen használható, és a legmodernebb biztonsági funkciókkal rendelkezik.
  4200 literes polyethylene alacsony súlypontú tartály megerősített stabilitással. A tartály belseje könnyen tisztántartható.
  Új fejlesztések a KERTITOX 4200 literes permetezőgépen 
  A permetező új opciókkal bővült, TeeJet, MÜLLER automatikák széles választékával, motoros szívó-nyomócsap vezérléssel, önfeltöltő vezérléssel.  Új formatervezett vezérlőpanelt kapott a gép, mely megfelelő védelemmel látja el a csapokat valamint a vegyszerbemosót.

  4031 Debrecen, Szoboszlói út 50.               Tel: 52/454-120                      Fax: 52/458-930
                                                      E-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.               www.farmgep.hu


Közvetlen vegyszer beadagolású permetezőgép

A gép 3000 l-es főtartályában tiszta víz van. A víz szállítását a főszivattyú biztosítja. A vegyszer és víz elkeverése nagy teljesítményű keverő kamrában történik meg, majd a permetlé a szórófejekhez jut. A gépen két, különböző teljesítményű vegyszeradagoló szivattyú van, melyek szállítási teljesítménye elektronikus szabályzó berendezés segítségével fokozat nélkül változtatható. Lehetőség van a kijuttatott permetlé mennyiségének, töménységének menet közbeni változtatására, ill. két különböző vegyszer adagolására, egymástól függetlenül és eltérő koncentrációban. A két vegyszeradagoló szivattyú egymástól eltérő szállítási kapacitása révén több nagyságrendű hígítási tartomány elérésére van mód.

A gépen elektronikus vezérlő és szabályzó rendszer van, mely az adagolószivattyúk szabályzásán túl, biztosítja a sebességarányos permetezést, azaz a haladási sebesség függvényében szabályozza a kiszórt mennyiséget. Kijelzi a berendezés üzemi jellemzőit: haladási sebességet, üzemi nyomást, kiszórt mennyiséget, a tartály kiürülését.

A géppel környezetkímélő és vegyszertakarékos permetezési eljárás valósítható meg, a precíz adagoló rendszer a teljes üzemidő alatt biztosítja a beállított koncentrációjú homogén permetlé előállítását és kiszórását.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Omikron Kft.

 Az OMIKRON KFT 1991-ben alakult, 100%-ban magyar családi vállalkozás....

Bővebben...

Damisol Kft.

Az első Damisol levéltrágyát 1982-ben gyártottuk.  Ez a...

Bővebben...

Biofil termékcsalád

A BioFil Mikrobiológiai, Géntechnológiai és Biokémiai Kft.-t 1999. évben...

Bővebben...

Csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés

A csökkentett menetszámú és víztakarékos talajművelés magyar...

Bővebben...

Ferro-Flex Kft.

Ismertetőnket rengeteg izgalom és munka előzte meg, melynek gyümölcsét most Ön...

Bővebben...

Farmgép Kft.

SZÁNTÓFÖLDI: függesztett, vontatott, önjáró és felépítményes permetezők....

Bővebben...

Fitohorm Kft.

  Bemutatkozás FOLYAMATOS MEGUJÚLÁS A Fitohorm Kft. életében és...

Bővebben...

Folyékony permetezőszer

VEGESOL eReS vizes szuszpo-emulzio (SE)Folyékony permetezőszer gombás és...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK