Omikron Kft.

2010. február 02. kedd
Administrator
9821

preview_tragyaszorohu_iA1a5A

Sorközművelő kultivátorok, műtrágyaszóróval szerelt kultivátorok, műtrágyaszóró adapterek kultivátorokhoz, mély és középmélylazítók műtrágyaszóróval is, ásóboronák, kompaktorok.

6044 Hetényegyháza, Hetény-Vezér u. 7-9.  Te/fax: 76/473-200  Mobil: 30/9-354-373     30/9-355-172      E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.        Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.       www.omikronkft.hu
Tevékenységi köre a Magyarországon nagy hagyományokkal rendelkező mezőgazdasági talajművelő gépgyártás.
E hagyományt szeretné az OMIKRON tovább folytatni országon belül kereskedő partnerei segítségével, illetve a határainkon túl az alábbi szlogen iránymutatásával:

Minőség + Megbízhatóság + Szolid árak = OMIKRON

A cég kereskedelmi tevékenységét Magyarországon mintegy 30 mezőgazdasági gépkereskedő segítségével bonyolítja, illetve az OMIKRON jelen van a Jugoszláv és az Ausztriai piacon is.
Cégünk jelenleg 26 fővel dolgozik.
Az alábbi termékekkel állunk érdeklődőink rendelkezésére:
Sorközművelő kultivátorok, műtrágyaszóróval szerelt kultivátorok, műtrágyaszóró adapterek kultivátorokhoz mely más kultivátorokra illetve vetőgépekre is adaptálható, magágykészítő kombinátorok, függesztett és vontatott tárcsák, elmunkálóval szerelt tárcsák, összecsukható gyűrűshengerek, mély és középmélylazítók műtrágyaszóróval is, ásóboronák, kompaktorok.


Kultivátor Típus: OKR
Rugóskapával szerelt kultivátor előnye a hagyományos merevszárú kapákkal szemben a kapatestekre ható kis talajellenállás, a rugózó kapaszár, ezáltal a munkagép üzemeltetése kötött illetve száraz talajviszonyok között is ideális.
A műtrágyaszóró adapter használatánál a rugóskapás kultivátor műtrágya talajbekeverése tökéletes. Közvetlenül a sorok mellett lévő kapatestek a műtrágyát lefordítják, így az a talajfelszín alá kerül.


Tárcsa Típus: OMT, OMVT
Négyzet keresztmetszetű zártszelvényből készült, hegesztett kivitelű, erős vázszerkezet. A tárcsasorok a vázra "V" elrendezésben, "U" kengyelekkel csavarkötéssel rögzítettek. Egymáshoz viszonyítva fokozatmentesen 10 foktól 40 fokig állíthatók. A tárcsasorok elöl csipkés, hátul sima lapokkal vannak szerelve. A nagy szögállítási tartomány lehetővé teszi a legkülönbözőbb talajtípusok megmunkálását.
A legnagyobb szögállásban helyettesíteni tudja a disztillerként közismert tarlóhántó tárcsát.
Alkalmazható magánelőkészítésre megfelelő simítógerenda kapcsolásával.


Műtrágyaszóró adapter Típus: OMA
A műtrágyaszóró adapter más gyártók által gyártott kultivátorokra is felszerelhető. Műtrágya adagoló szerkezet beállítása lehetővé teszi a kiszórandó mennyiség pontos beállítását. 30 kg/ha-tól 290 kg/ha tartományban. Az adagoló szerkezet jól bevált olasz gyártmány, minden része műanyag. A tartály acéllemezből készült, saválló festékbevonattal van ellátva.
A gép működésének módja: Kultivátorra szerelt gép talajról történő meghajtással.


Kultivátor Típus: OK
A kultivátor többfunkciós gép, mely alkalmas hagyományos merevszárú kapák (oldalazó lúdtalp) szerelésével sorközművelésre. Ezenkívül a törzs egyedi kiképzése alkalmassá teszi rugóskapák szerelésével szintén sorközművelésre. Töltögető kapák alkalmazásával használható sorbavetett növények (pl. kukorica) feltöltésére.
A gép használható szántóföldi kultivátorként az oldalazó kapák helyett lúdtalp kapák felszerelésével, eltolt elrendezésben.
Jellemzői: Kis szállítási szélesség, hidraulikával összecsukható vázszerkezet. Robosztus felépítés. Öntisztító gumikerék.
Szerszámai: Lúdtalp alakú kapák - oldalazó kapák - töltögető kalapok. Adapterei: Rugós boronafogak - szántóföldi adapter - műtrágyaszóró adapter.



Kombinátor Típus: OMK
A kombinátor felépítése eltér a hagyományos merevváztól. Az egyenletes magágykészítés érdekében 1,1 m elemekből épül fel, az elemek lengőkarral csatlakoznak a vázhoz, ezáltal talajkövető a munkagép. A talaj tökéletes fellazítását dupla rugóskapák végzik, a rögök felaprítását, valamint a talaj visszatömörítését kettő sor törőhenger alakítja ki.
A munkagép felhasználási területe: A kombinátor elsősorban a tavaszi vetésű növények magágyelőkészítésére alkalmazható, de megfelelő talajállapot és talajtípus esetében alkalmazható őszi vetésű növények magágyelőkészítésére is. Megfelel kelőfélben lévő gyomok szántóföldi irtására valamint alkalmas vegyszerek és műtrágyák talajbekeverésére.

talajmuvelo_foldmunkhu_ydUY9X
talajmuvelo_foldmunkhu_maUqcy
talajmuvelo_foldmunkhu_EYb0Y7
talajmuvelo_foldmunkhu_Oc1svH
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Omikron Kft.

Sorközművelő kultivátorok, műtrágyaszóróval szerelt kultivátorok,...

Bővebben...

Prillinger Hungária Kft.

A PRILLINGER Hungária Kft. alkatrészválasztékában mind eredeti, mind minőségi...

Bővebben...

BR-Agro Bt.

Európa vezető hígtrágya technológia gyártó és az egyik legtöbb innovatív...

Bővebben...

Zunhammer higtrágya technika

Európa vezető hígtrágya technológia gyártó és az egyik legtöbb innovatív...

Bővebben...

Alfa-Gép Kft.

Faza Delux, SP, SPR, FS műtrágyaszórók, SIPMA műtrágyaszórók. 

Bővebben...

A legfrissebb beállításokkal

AutosetApp – Mindig a legfrissebb műtrágyaszóró beállítások érhetőek elAz...

Bővebben...

Sújmérős műtrágyaszóró

Kverneland CL GEOspread - Súlymérős műtrágyaszóró középméretű gazdaságok...

Bővebben...

Tökéletes szórási eredmények

Kverneland GEOspread® - Tökéletes szórási eredményekAz Exacta TL és CL...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK