Állattenyésztési szaktanácsadás

2017. április 22. szombat
Oláh Margó
3899

A BIOMIN állatok kiemelkedő takarmányozására szánt termékeket (minőségi takarmány-adalékanyagok és premixek) kínál, amelyek magukban foglalják a mikotoxin-kockázatkezelés megoldását, a természetes hozamfokozók úttörő koncepcióját, valamint olyan egyedi megoldásokat, amelyek megfelelnek a sertés, a baromfi, a tejelő és húsmarha, valamint az akvakultúra táplálási követelményeinek.

Baromfi szaktanácsadás
Az állatok takarmányozásának területén több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező BIOMIN mára már közismert az innovációs tevékenységéről, amelyet a baromfi takarmányozási megoldások terén is kamatoztat. A jövőbe való befektetésként, a BIOMIN olyan baromfis szakemberekkel rendelkezik, akik készek széles körű technikai segítségnyújtásra a baromfitartásban oly gyakran jelentkező problémák megoldására. Széleskörű tapasztalataikkal a baromfitartás terén ezek a szakemberek készek tanácsokat adni a BIOMIN termékeinek hatékony felhasználásához. Célunk a termelékenység és a jövedelmezőség javítása, az alapos tudományos kutatásokra és az ezekből szerzett tudásra alapozva, a termékeket magukban, vagy akár egymást kiegészítve, kombinációban alkalmazva.
Sertés szaktanácsadás
1983 óta a különböző területeken dolgozó szakembereink egyesítik tudásukat és tapasztalataikat a sertések takarmányozásáról. A cél az volt, hogy újszerű kutatásokkal és folyamatos innovációval a megoldások széles skáláját alkossuk meg, hozzásegítve a sertéstartókat a sikeres gazdálkodáshoz. Mostanság számos, nagy tapasztalattal rendelkező állatorvos és takarmányozási szakember kapcsolódott be a munkába, hogy mindennapi munkájuk tapasztalataival egészítsék ki tudásunkat a sertéstartásról, illetve hogy naprakész információval szolgáljanak vevőinknek.
Szaktanácsadás kérődzőknek
A BIOMIN az innovatív termékek széles körének kifejlesztőjeként ismert, melyeket világszerte használnak a mezőgazdaságban, azon belül is elsősorban az állattenyésztésben. Több mint 25 éves fennállásának nagy része alatt a BIOMIN arra koncentrált, hogy olyan innovatív termékeket hozzon létre, amelyek javítják az állatok, elsősorban a sertések és a baromfifélék teljesítményét és egészségi állapotát. Számos innováció során a középpontba annak a folyamatnak az egyre jobb megértése került, vajon mi zajlik egy tehén bendőjében, és ami még fontosabb: bizonyos bendőmikrobák képességeinek feltárása. Az ennek során szerzett tapasztalatokból kiindulva a BIOMIN kutatói a létező legfejlettebb termékeket fejlesztették ki a mikotoxinok okozta kockázatok csökkentésére, így téve lehetővé, hogy a termelők olyan takarmányokat is etessenek, melyek különben károsan hatnának állataik egészségére és termelékenységére. A kérődzők a legtöbb mikotoxinra kevésbé érzékenyek, mint a sertés és a baromfi, de a BIOMIN, alapul véve a bendőben megtapasztalt „mikotoxin biotranszformációs” képességet, ezt olyan termékekben alkalmazza, amelyek felhasználhatók a mikotoxinok okozta kockázatok csökkentésére, gyakorlatilag az összes gazdaságilag fontos állatfaj esetében, de még azokon is túl.       http://www.biomin.hu  

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Takarmány higiénia

A patogén baktériumokkal szennyezett takarmány potenciálisan a betegségek...

Bővebben...

Mikotoxin kockázatkezelés

A mikotoxinok egyes penészgombáknak erősen toxikus másodlagos...

Bővebben...

Endotoxin kockázat kezelése

A baktériumok hozzátartoznak az életünkhöz. Mindenhol ott vannak körülöttünk,...

Bővebben...

Vízhigiénia

A víz alapvető fontosságú tápanyag a haszonállatok és a baromfik számára. A...

Bővebben...

Bélflóra alakítása

A teljesítményfokozásA haszonállatok gyarapodási és teljesítménybeli...

Bővebben...

Állattenyésztési szaktanácsadás

A BIOMIN állatok kiemelkedő takarmányozására szánt termékeket (minőségi...

Bővebben...

BIOMIN - természetesen előre

A természetes út volt mindig is a BIOMIN útja. A kezdetek, 1983 óta a BIOMIN...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK