Az élőflóra jelentősége

2018. november 05. hétfő
Oláh Margó
128549

Mikrobiom: mindenhol jelen van, és szinte mindenre hatással van
A bélben élő jótékony baktériumoknak az elfogyasztott táplálék megemésztésében és bizonyos vitaminok előállításában játszott szerepe régóta ismert. A szemmel nem látható méretű élőlények azonban nem csak a béltraktusban, hanem a száj- és orrüregben, a hüvelyben, a szemben, a bőrön, sőt a korábban sterilnek hitt méhüregben is megtalálhatók.
Egyre több ismerettel rendelkezünk arról is, hogy az emberi szervezetben élő jótékony mikroorganizmusok miként segítenek a kórokozókkal szembeni védelemben, azaz az immunvédekezésben. Ezen túlmenően, a bennünk élő mikroszkopikus élőlények összetétele és száma olyan megbetegedésekkel és állapotokkal is kapcsolatba hozható, mint az elhízás, a 2- es típusú cukorbetegség, a depresszió vagy éppen az Alzheimer-kór.
TELJES CIKK
ORVOSI ELŐADÁSOK KECSKEMÉTEN ÁLLAPOTFELMÉRÉSSEL
Az élőflóra jelentősége az allergia, autoimmunitás, autizmus, szivárgó bélszindróma, étel intolerancia,  pajzsmirigy problémák, glutén-, tej érzékenység és a vércukorszint területén.
  KECSKEMÉT, Klapka u. 10/A           Bejelentkezés: +36 30 316 2443

https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_nyito_oldal&reklam_tanacsado_id=680B00000000000000000000  

A stressz egy önálló rizikófaktor
 Stressz hatására idő előtt megjelenhet a cukorbetegség. Ez nem jelenti azt, hogy minden stresszel élő ember előbb-utóbb cukorbeteg lesz, csupán azt, hogy ha megvan a genetikai hajlam és esetleg más kockázati tényezők is jelen vannak, a stressz felgyorsíthatja a folyamatot.
Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/idokep/22478/stressz-es-cukorbetegseg

Miért fontos a cink?      Kérdésed van, hívj bátran segítek! +36303162443

A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében, valamint a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában. Hozzájárul a normál csontozat, a normál látás, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához. Továbbá hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál fehérjeszintézisben.
https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_mtp_weight_control&reklam_tanacsado_id=680B00000000000000000000


Miért fontos a jód?

A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez, valamint az idegrendszer normál működéséhez, a normál szellemi működés fenntartásához, és a bőr normál állapotának megőrzéséhez.

Miért fontos a szelén?

Az E-vitaminnal kölcsönösen fokozzák egymás jótékony hatását, így hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ezenfelül a szelén hozzájárul a köröm, illetve a haj normál állapotának fenntartásához, valamint a normál pajzsmirigy és immunrendszer működéséhez.

Miért fontos a magnézium?

A magnézium hozzájárul a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz az energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, és a normál csontozat fenntartásában. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához, az elektrolit-egyensúly fenntartásához, és a normál izomműködéshez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, illetve a normál fehérjeszintézisben.

https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_oyp_magnezium&reklam_tanacsado_id=680B00000000000000000000  



Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

A Nitrogén szerepe

Szeretnénk felhívni figyelmüket az új N-UP ureázgátló és nitrifikációgátló...

Bővebben...

Skandináv technológia...

Skandináv technológia, skandináv minőség! Az ELHO a világ számos országában...

Bővebben...

Nálunk van a megoldás!

Ön is egy vagyont költ évente a köves talaj miatt meghibásodott gépek...

Bővebben...

THYREGOD - minőség

THYREGOD- minőség, megbízhatóság, sorközművelés 15-150 cm sortávolságban...

Bővebben...

Megérett a cserére...

Megérett a cserére az etetőkocsi?       Nálunk megtalálja a...

Bővebben...

A hazai beruházási intézkedések

A közös agrárpolitika intézkedéseinek bemutatása III.A következő hetekben...

Bővebben...

Kihagyhatatlan...

Legyen Ön is boldog tulajdonosa egy NAS 6 soros napraforgó-betakarító...

Bővebben...

Szedd könnyedén!

              Gyümölcsök...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK