Hogy mit csinálnak télen a talajbaktériumok?

2019. január 10. csütörtök
Oláh Margó
4122

Hogy mit csinálnak télen a talajbaktériumok? Nyugalmi állapotba kerülnek, de nem pusztulnak el. Sőt, „csökkentett üzem módban” még dolgoznak is! Erre kiváló bizonyíték a 2008-ban, hideghajtatásban végzett kísérletünk. A Mikro-Vitalt február végén fagyban juttattuk ki, a káposzta betakarítása pedig áprilisban történt. A kezelt területen erősebb, egyöntetűbb állomány alakult ki, a termés mennyisége szignifikánsan több lett.
Olvassa el eredményeinket bemutató bejegyzéseinket: http://www.mikro-vital.hu/kiserletek-eredmenyek/

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Nem tömegtermék

Az AgroFIELD programot nem tömegterméknek terveztük – AgroFIELD 4.0Az...

Bővebben...

A jövő agronómiája

AgroFIELD Akadémia Konferencia – A jövő agronómiája, az agronómia...

Bővebben...

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság Agrofil módraA fenntarthatóság fogalmát sokan és sokféleképpen...

Bővebben...

Minimum-művelés

Minimum-művelés A szántás nélküli technológiát csökkentett menetszámú...

Bővebben...

Savanyú vagy lúgos

A BioFil Mikrobiológiai, Géntechnológiai és Biokémiai Kft.-t 1999. évben...

Bővebben...

A digitális vakvezetés

Ha egyszer egy program beindul…, avagy a digitális vakvezetésBeszélgetés Lajos...

Bővebben...

Tápanyaggazdálkodás

Az Agrofil-SzMI Kft. 2000-ben kezdte meg tevékenységét 2 fős családi...

Bővebben...

Talajvédelmi terv készítése

Talajvédelmi terv készítéseA termőföld védelméről szóló 2007. évi CXXIX....

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK