Szálastakarmány betakarító...

2019. március 22. péntek
Oláh Margó
118904

Szálastakarmány betakarító-kezelő gépek skandináv minőséggel!
Az Oy ELHO Ab, finn gyártó gépei a GRAVETTI Kft. kínálatában.

Az ELHO közel 50 éve gyártja gépeit, melyeket kezdetektől fogva a legkorszerűbb és legmagasabb szintű műszaki megoldások alkalmazása, valamint a kiváló anyag és gyártási minőség eredményeként a hosszú távú megbízható működés jellemez. Az ELHO a világ számos országában forgalmazza gépeit, melyek a legigényesebb termelők elvárásait is kielégítik.
TÁRCSÁS KASZÁK
Az ELHO széles választékban kínálja fűkaszáit, elsősorban kis és közepes termelők számára, de megtalálhatók közöttük a nagyüzemek számára is gazdaságos és hatékony megoldást nyújtó nagy teljesítményű kasza-kombinációk is. A gyártó minden takarmánynövényhez (fűfélék, pillangósok, rozs, stb.) kínál megfelelő technológiát, szársértő nélküli, kovácsolt acél ütőujjas vagy gumihengeres szársértővel szerelt kaszáival.
Gépeinek letisztult és céltudatos tervezettsége könnyű kezelhetőséget és problémamentes működést biztosít. Az ELHO kaszák különösen erős vágórésze, minden talajon kiváló vágási minőséget, tiszta, gyors és hatékony betakarítást és hosszú élettartamot eredményez. Az ELHO legtöbb kaszája alapfelszereltségben tartalmazza a hidro-pneumatikus tehermentesítést – Hydro Balance – és a hidraulikus ütközésbiztosítást – Hydro Active.
RENDKÉPZŐK/RENDFORGATÓK
Az ELHO több évtizede gyártja saját fejlesztésén alapuló rendkezelőit, melyek a hagyományos megoldásokhoz képest több előnyt is nyújtanak.
- a rotorok feldobó mozgatással terelik a levágott terményt a gép középvonala felé. Ezzel a megoldással jelentősen lecsökken a terményben maradó fizikai szennyeződések mennyisége (kő, föld, trágya stb.) melyek a takarmány minőségét rontják, ill. a következő gépek (bálázó) sérülését okozhatják.
- Jól szellőző, jól formázott rend alakítható ki, melyben a baktérium fertőzések kialakulása minimálisra csökken
- Egy menetben végezhető a rendek összesítése és a bálázás (V-Twin 600), amivel a betakarítás költségei (üzemanyag, idő) és a talajterhelés is jelentősen csökkenthető.
- A hidromotoros hajtás olajigénye mindössze 25 l/perc ezért kis és közepes traktorokkal is jól használható. A forgókosarak sebessége fokozatmentesen állítható így bármilyen fajtájú növény kíméletes rendkezelése megvalósítható.
- A vontatott kivitelű gépek – V-Twin750; V-Twin 950 – munkaszélessége akár menet közben is fokozatmentesen állítható.
- A rendkívül egyszerű műszaki konstrukció könnyű kezelést és hosszú távú megbízható működést eredményez.
- A TR sorozat gépei alkalmasak rend forgatására, terítésére, átrakására és összesítésére.
BÁLACSOMAGOLÓK
Az ELHO az elsők között kezdte a bálázott takarmányok csomagolástechnológiájának fejlesztését és bálacsomagoló gépek gyártását. A több évtizedes tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, ma az egyik legelismertebb gyártó a bálacsomagolók piacán. Modellpalettáján megtalálhatók a függesztett és vontatott kivitelek, kör vagy szögletes bálák csomagolására. A gépek vezérlése – típustól függően – manuális/bowdenes, félautomata és teljesen automatizált lehet. A kiváló csomagolási minőség mellett, a nagyfokú hatékonyság (Fastliner1500, Proliner1500: 60db/óra) teszik gazdaságossá ezeket a gépeket.
Az ELHO sorbála-csomagolójával (Tube 2020) a felhasznált fólia mennyisége 50%-kal csökkenthető, akár 120 bála/óra teljesítmény mellett!
BÁLAAPRÍTÓ-KIOSZTÓK
Az ELHO függesztett és vontatott kivitelekben gyártja bálaaprító-kiosztó gépeit, kis és közepes gazdaságok részére. A gépek alkalmasak kör és szögletes takarmánybálák aprítására és kiosztására, valamint szalmabálák alomként kiszórására.
ZÖLDTAKARMÁNY-BETAKARÍTÓ/FELSZEDŐ
Az ELHO félig-függesztett silózója (DC2100) az önjáró betakarítógépek hatékonyságát kínálja, jelentősen kedvezőbb üzemeltetési költségek mellett!
Ez a gép rend felszedésére és pótkocsira juttatására, valamint direkt betakarításra egyaránt alkalmas.
A fűfélék mellett kiváló betakarítási hatékonyságra képes egyéb takarmánynövények (lucerna, borsó, kalászosok és bizonyos esetekben silókukorica) betakarításakor is.
Nagy László +36309926830    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    Web: http://www.gravetti.hu
FaceBook: https://www.facebook.com/gravettikft
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCdNZWWd4dYs4GnlehMbjpbQ

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Borjak téli takarmányozása

Borjak téli takarmányozása és menedzsmentjeDr. T. Turner, Josera CalfCareA...

Bővebben...

Meddig hat?

Meddig hat? - Új ismeretterjesztő program és honlap indult az...

Bővebben...

Tudtad, hogy a...

Deraland Kft.Tudtad, hogy a Bema Kommunal 450 Dual seprőgép hozzákapcsolható...

Bővebben...

FAE gyárlátogatás

A Hunduna csapata és leendő ügyfelei 2023 novemberében Fondóba utaztak hogy...

Bővebben...

Digitalizálás a rakodástechnikában

 Q-Companion – Digitalizálás a rakodástechnikábanModern gazdálkodóként a...

Bővebben...

Új elektronikus...

Új elektronikus rendszer optimalizálja a Tempo szemenkénti vetőgép...

Bővebben...

Szervestrágya - jó minőség - jó áron!

"MIÉRT VENNE MAGASABB ÁRON, HA JÓ MINŐSÉGET JÓ ÁRON IS KAPHAT KÖZVETLENÜL A...

Bővebben...

Mit tehetsz érte?

Téged is érint!Mindenkinek cselekednie kell az antimikrobiális rezisztencia...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK