30 éves a Väderstad...

2021. július 01. csütörtök
Oláh Margó
5374

30 éves a Väderstad Seed Hawk vállalata
A talajművelés és vetés gépesítése terén egyik vezető vállalat a Väderstad idén ünnepli az Észak-Amerikai piacon jól ismert Seed Hawk márka fennállásának 30. évfordulóját. A Seed Hawk elsősorban a kanadai prérik területein gazdálkodó farmerek számára ideális megoldás.

A Seed Hawk családba tartozó gabonavetőgépek a Skatchewan tartományban található Langbankban készülnek a Väderstad Industries üzemében.
– 30 évvel ezelőtt egy probléma megoldásaként került sor a Seed Hawk által képviselt vetéstechnológia kifejlesztésére, amely ugyanakkor mind a napi napig versenyképes alternatívát jelent új piacokon is. Mivel a talajművelési gyakorlat megváltozott az elmúlt 30 évben arra vállalkoztunk, hogy a vetésminőség korlátait lebontjuk, mégpedig úgy, hogy olyan vesenyképes megoldással, látjuk el termelőinket, amely találkozik a helyi igényekkel, valamint a meglévő termelési gyakorlattal, ugyanakkor jobb minőséget és nagyobb termést biztosít mérsékelt input felhasználás mellett.
Reméjkük, hogy újabb 30 izgalmas év áll előttünk, és továbbra is vezető vállalat maradunk a vetéstechnológiák gépesítése terén - mondta Jason Strobbe, Észak-Amerika értékesítési és marketing alelnöke és a Vaderstad Inc USA ügyvezető igazgatója.
1991-ben született meg a Seed Hawk koncepció, amelyet az az igény vezérelt, hogy olyan munkaeszközt fejlesszünk ki, amely még nem létezett a piacon. Az elmúlt 30 évben az innovatív Seed Hawk vetőgép vezető szerepre tett szert a direktvetési és minimum művelési gyakorlatok terén. Az olyan úttörő újítások, mint az innovatív Seed Hawk nyitószerkezet, a Sectional Control® Technology, az iCon® vezeték nélküli vezérlőrendszer és a Fenix III adagoló, továbbra is megváltoztatják a mezőgazdaság arculatát.
Nigel Jones, a Vaderstad Industries Inc. ügyvezető igazgatója megjegyzi:
- A Vaderstad Industries ma egy olyan alvállalat, amely gyártással, raktározással, teszteléssel és K+F létesítményekkel rendelkezik, valamint több mint 200 embert foglalkoztat, amely létszám várhatóan 260-ra nő ez év őszére. Az évek során lenyűgöző javulást tapasztaltunk a termékminőség terén, továbbá számos újítás látott napvilágot. Ennek eredményeképpen ma már olyan termékkel rendelkezünk, amely a világ bármelyik versenytársával felveszi a versenyt a piacon. Mindez nem lenne lehetséges az elkötelezett és szorgalmas munkavállalók nélkül, akik az évek során a vállalkozásnál dolgoztak. Csodálatos látni az erőfeszítéseik eredményét.
A Väderstad nemrégiben jelentette be az amerikai székhelyű AAJV vállalat felvásárlását, amely ma már a Vaderstad Inc. nevet viseli, és amelynek köszönhetően az észak-amerikai piacon való terjeszkedés igazán érdekes éveket vetít előre. A Seed Hawk 30 évvel ezelőtti bevezetése óta számos gyártó követte a Väderstad megoldását, és ennek köszönhetően a precíziós „air seeder” vetéstechnika méltó helyet kapott a mezőgazdaság gépesítése terén. A Seed Hawk 30 éves évfordulóját és a piacra hozott összes innovációt ünnepelve a Väderstad továbbfejleszti a Seed Hawk koncepciót, hogy tovább növelje a precíziós vetés színvonalát.
További információért, kérjük forduljon:
Vilhelm Ektander Product Marketing Manager
Väderstad +46 142 820 45 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Vaderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.
Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Nagyszüleink egészségéről

Ezért volt ismeretlen a nagyszüleinknél az ételallergia A nagyszülők,...

Bővebben...

Hatékony és professzionális

ELHO SC Pro rézsűzúzókSC 420/460 Pro rézsűzúzókHatékony,professzionális...

Bővebben...

A tavaszi fagyvédelem...

A tavaszi fagyvédelem legkorszerűbb módja!FROSTBUSTER F501 Rövid leírás: A...

Bővebben...

Hatékonyan a mikotoxinok ellen

Mycofix® 5.E – a mikotoxin-probléma kezelésének legmegbízhatóbb módjaA...

Bővebben...

McHale termékek Az Alfa-Gép Kft kínálatában

A békéscsabai székhelyű Alfa-Gép Kft 1996-óta van jelen a mezőgazdasági...

Bővebben...

Egyszerű és hatékony

Egyszerű és hatékony biológiai védelemA téli időszakban az álló kultúrákban...

Bővebben...

Az agrárhivatás vonzóbbá tétele

Az agrárhivatás vonzóbbá tétele nemzeti érdekGödöllő, 2020. október 14. – Nem...

Bővebben...

A legjobb takarmányminőség

A legjobb takarmányminőség KörbálázóIMPRESS körbálázónkkal növeljük az...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK