A Väderstad egy 2023-ban

2022. február 09. szerda
Oláh Margó
51471

A Väderstad egy 2023-ban elkészülő új üzemmel bővíti amerikai jelenlétét

A Väderstad, a világ egyik vezető talajművelő és vetőgép gyártó vállalata bejelentette, hogy az amerikai székhelyén, az észak-amerikai Wahpetonban egy új, korszerű, multifunkcionális létesítményt épít.
2021 májusában a Väderstad AB megvásárolta az AGCO-AMITY JV LLC (AAJV) 100%-át, így megalakult a Vaderstad Inc., a Väderstad vállalatcsoport legújabb tagja. Az észak-dakotai Wahpetonban székhellyel rendelkező Vaderstad Inc. megkezdte a helyben gyártott Wil-Rich, Wishek és Concord termékcsaládok teljes integrálását a Väderstad által kínált talajművelési és vetési termékportfólióba.
A jó hírnévvel és tradícióval rendelkező Wil-Rich, Wishek és Concord márkák integrálásával a Väderstad számára lehetőség nyílt arra, hogy folytassa a terjeszkedést a tengerentúli piacon azáltal, hogy hozzáférést kap az Egyesült Államokban már meglévő értékesítési hálózathoz.
A Väderstad csatlakozhat az USA büszke gyártóiparához, kihasználva mindazt a hátteret, amit a 120 alkalmazott, a 325 000 négyzetlábnyi gyártóüzem, alkatrészraktár, valamint a Wahpetonban található kutatási és fejlesztési létesítmény jelent.
Az új létesítmény a meglévő gyártóüzem és alkatrészraktár mellett épül fel az észak-dakotai Wahpetonban. Összesített területe 44 000 négyzetlábnyi lesz, amely 80 alkalmazott számára biztosít irodahelyiségeket, valamint egy teljes körű kiszolgálást lehetővé tevő kávézót is magába foglal. Az új létesítmény két külön erre a célra kialakított oktatóteremmel, egy médiaszínházzal és egy 11 000 négyzetlábnyi kiállítóteremmel is rendelkezik, ahol a kereskedők és technikusok képzését, valamint a nyilvános rendezvényeket tartják majd.
- Örömmel osztjuk meg ezt az izgalmas hírt alkalmazottainkkal, kereskedőinkkel, ügyfeleinkkel, valamint Wahpeton és Breckenridge környező közösségeivel. Miközben elindulunk az amerikai piacon való terjeszkedés útján, továbbra is keressük a módját annak, hogy jelentős értéket közvetítsünk a kereskedőink és termelőink irányába. A Väderstadnál erősen hiszünk abban, hogy minden olyan befektetés gyorsan megtérül, amely a munkavállalóinkat, valamint a helyi közösségeket érintik. Ez az új létesítmény világszínvonalú munkakörnyezetet teremt jelenlegi és jövőbeli alkalmazottaink számára - mondta Jason Strobbe, a Vaderstad Inc. ügyvezető igazgatója.

A Väderstad büszke arra, hogy ebben a projektben a helyi tulajdonban lévő, Észak-Dakota és Minnesota területén működő, Fargo-i székhelyű Foss Architecture and Interiors és a Wahpeton-i székhelyű Comstock Construction vállalatokkal dolgozhat együtt.
- A Väderstad 2022-ben ünnepli fennállásának 60. évfordulóját, és eközben tovább növekszünk, de jövőképünk változatlan marad: a világ vezető partnere kívánunk lenni a talajművelés és a vetés terén. Ez a bővítés jelzés értékű az amerikai piac számára, hogy azért vagyunk itt, hogy növekedjünk. Arra törekszünk, hogy javítsuk a termelékenység és a fenntarthatóság feltételeit a gazdálkodók számára, és nagy múltra tekintünk vissza az innovatív, kiváló minőségű termékek gyártása, valamint piacvezető szolgáltatások és támogatások biztosítása terén. A jövőre és az amerikai piacra vonatkozó terveink sem különböznek ettől. Munkáltatóként egyértelmű célunk, hogy a Väderstad egy nagyszerű munkahely legyen, és mindig arra törekszünk, hogy elősegítsük azon közösségek jólétét, ahol működünk - mondta Henrik Gilstring, a Väderstad vezérigazgatója.
A csúcstechnológiát alkalmazó, egyre inkább a teljesítményre összpontosító társadalomban a Väderstad továbbra is kíváncsi, és keresi a módját annak, hogyan egyszerűsítheti a munkát és javíthatja az eredményeket a gazdálkodók számára szerte a világon. Ennek a jövőképnek az elérése magában foglalja a vállalkozás, és a munkavállalóink fejlesztését egyaránt. Az ilyen stratégiákba való befektetés kulcsfontosságú a növekedési tervben. Amikor az ügyfelek büszkék arra, hogy Väderstad munkagépeket birtokolnak, a svéd gyártó is büszke lehet arra, amit velük együtt épített.

Vaderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.     Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Tudatos vásárlás

A program nem mai keletű, de aktuális  Ajánlom mindenki...

Bővebben...

Gyors, egyszerű

Gyors, egyszerű állattszállításA Fliegl cégcsoport tovább bővítette...

Bővebben...

A tavaszi fagyvédelem...

A tavaszi fagyvédelem legkorszerűbb módja!FROSTBUSTER F501 Rövid leírás: A...

Bővebben...

30 év tapasztalat

A FARMGÉP Kft. 1991. december 30-án alakult, a Debreceni Mezőgép Vállalat...

Bővebben...

Egy Pöttinger vetőgép

A talaj előkészítéseA PÖTTINGER forgóboronák előnye a kiváló porhanyítás és...

Bővebben...

Vízelvezetési gondokra

Vízelvezetési gondokra megoldást kínálatunk, Veneroni szivattyúk...

Bővebben...

A Gruberek sokoldalúsága

A talajművelés feladata a talaj termékenységének a fenntartása, illetve...

Bővebben...

A szamóca ideális tartósítása

Tippek a szamóca ideális tartósításához a MATE fiatal kutatójátólGödöllő,...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK