A 60 éves Väderstad

2022. május 12. csütörtök
Oláh Margó
11453

A Väderstad fennállásának 60. évfordulóját ünnepli
A Väderstad - a világ egyik vezető gyártója a talajművelés- és a vetéstechnológia terén - 2022. április 26-án ünnepelte, fennállásának 60. évfordulóját. A elmúlt 60 év alatt a svéd gyártó mindig is a mezőgazdaság fejlődésének motorja volt, lehetővé téve a gazdálkodók számára, hogy a minennapos munkafolyamataik egyszerűsítése révén, folyamatosan javítsák üzleti eredményeiket.
Minden 1962-ben kezdődött, amikor a gazdálkodó Rune Stark és felesége Siv egy svédországi Väderstad nevű faluban belefáradt a fából készült művelőeszközök minduntalan javításába. Valami egészen újat képzeltek el, valami tartósabbat, ami vasból készül.
A víziójuk nagyban hozzájárult a növénytermesztés gépesítésének fejlődéséhez. Most 60 évvel később igaz Rune már nincs velünk, de a progresszív gondolkodás és a folyamatos fejlesztés a vállalat legfőbb ismérve.
Az elmúlt 60 évben a Väderstad egyre fontosabb szerepet játszott a világ élelmezésében, fontosságunkat jól szemlélteti az a számtalan újítás, amit a piacra hoztunk annak érdekében, hogy a gazdálkodók hatékonyabban termelhessenek. Mint vállalat évről évre folyamatosan növekedtünk újabb piacokat hódítottunk meg, és közben egyre több gazdálkodó vált partnerünkké, mondja Crister Stark a tulajdonosi család második generációjának képviselője.
Az elmúlt időszakban a Väderstad olyan úttörőnek számító termékeket mutatott be, mint például a klasszikus, egymenetes vetőgép, a Rapid vagy például a Carrier, amely forradalmi újítást jelentett a talajművelésben. 2012-ben bemutattuk a Tempo-t, amely a nagy vetési sebesség és a páratlan precizitás kombinációjának iskolapéldája. Végül, de nem utolsó sorban a Proceed-nek köszönhetően egy újabb technológiai ugrásra készülünk, mivel egy olyan vetőgépet fejlesztésén dolgozunk, amely szinte az összes gazdasági növény nagy pontosságú vetésére alkalmas.
- Gazdálkodóinkkal együtt közös úton járunk, ugyanazon cél motivál bennünket, hogy új talajművelési és növénytermesztési módszereket találjunk, új megoldásokat, amelyek tovább javítják eredményeinket és még versenyképesebbé tesz bennünket. Hálásak vagyunk, hogy egyre több gazdálkodó választ minket a talajművelés és a vetés gépesítése terén. Mindennap mindent megteszünk azért, hogy folyamatosan megfeleljünk az elvárásoknak, vagy túlszárnyaljuk azokat - mondja Henrik Gilstring, a Väderstad Group vezérigazgatója, a tulajdonos család harmadik generációjának képviselője.
Vaderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.
Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00  +36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Termékkereső

Cikkajánló

Dél-Amerikában hoz létre...

Dél-Amerikában hoz létre gyáregységet a Dr. Bata Zrt. Brazíliában terjeszkedik...

Bővebben...

Hígtrágya kijuttatása, bedolgozása

Rugalmas alkalmazás hígtrágyáhozA FOX 300 D / 350 D / FOX 400 D csekély...

Bővebben...

A talaj életre keltése

Közösen dolgozunk a sikeres jövő érdekében.A PÖTTINGER az elmúlt években...

Bővebben...

Ön már felkészült...

Önök már felkészültek a nyári melegekre?Nyári kihívások a termelésben:...

Bővebben...

Meddig hat?

Meddig hat? - Új ismeretterjesztő program és honlap indult az...

Bővebben...

Erdészeti berendezések...

Erdészeti berendezések a professzionális fakitermeléshezGyakorlati...

Bővebben...

Vetés előtt

JJBROCH fokhagyma roppantó-fosztó...

Bővebben...

Magágykészítés felsőfokon!

Magágykészítés felsőfokon!Függesztett magágykészítő kombinátorok 1,1 m-es...

Bővebben...

kiemelt AJÁNLATOK