A Väderstad bemutatja...

2022. október 19. szerda
Oláh Margó
24195

Väderstad, mint a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgép gyártója, büszkén mutatja be az új Cultus HD szántóföldi kultivátort. A 4,25 és 5,25 m munkaszélességű modellek formájában kapható Väderstad Cultus HD új mércét állít fel a függesztett szántóföldi kultivátorok szegmensében. A Cultus HD 425-525 úgy lett megtervezve, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni a pontos munkamélység és a nagy napi teljesítmény tekintetében.
A Cultus HD függesztett kultivátor 4,25 vagy 5,25 m munkaszélességben rendelhető. A munkagép 30 cm mélységig képes átdolgozni a talajt, három gerendelyre szerelt kapáinak osztása 27 cm.

- A gép lelkét az új, nagy teherbírású HD (Heavy Duty) kapák alkotják, amelyek 680 kg terheléssel hatolnak a talajba, így a munkagép a legkülönbözőbb körülmények között is megtartja a beállított munkamélységet. - mondja Wolfram Hastolz, a Väderstad talajművelőgépekért felelős igazgatója, és így folytatja:
- A kapa egyik legfontosabb teljesítménymutatója az, a képesség, hogy mindig, nagy erővel tudjon a talajba hatolni. Ez az a tulajdonság, amiben az új Cultus HD kapa egyedülálló a piacon. Ha munkavégzés során akadályba ütközik a kapa, képes teljesen kiemelkedni a talajból, majd visszatéréskor megtartva eredeti erejét, gyorsan visszakerüljön a kívánt munkapozícióba. Ennek köszönhetően a Cultus HD rendkívüli a munkamélység pontosság tekintetében, ami kiváló talajművelési eredményeket biztosít.
A Cultus HD tervezésekor szem előtt tartották a gépkezelők igényeit is, ugyanis, a munkamélység a fülkéből állítható, ugyanúgy, mint a hidraulikus szárnyreteszelés közúti szállítás során.
A kapák mögötti sorban dolgozó felszínegyengető egység beállításáról az úgynevezett Dynamic Controll rendszer gondoskodik, amely egyedülálló megoldás a piacon.
- A Dynamic Control automatikus egyengetőrendszer garantálja, hogy a szintezők mindig az optimális pozícióban dolgozzanak, így nincs szükség kézi utánállításra, és a gépkezelőnek sem kell aggódnia a munkaminőség miatt, mondja Wolfram Hastolz.
A Cultus HD az eredeti Väderstad alkatrészeket gyártó - Väderstad Components – üzemeiben tervezett, tesztelt és gyártott, kiváló minőségű Väderstad kopóhegyekkel és MixIn késszárak teljes választékával szerelhető fel.
Az új függesztett szántóföldi kultivátor, a Väderstad Cultus HD 425-525, 2023 őszétől rendelhető.
Vaderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.
Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Maximális tárolás...

Gravetti Sátrak az ipar szolgálatábanMaximális tárolás, minimális...

Bővebben...

Szedd könnyedén!

              Gyümölcsök...

Bővebben...

Nagy mennyiségű...

Nagy mennyiségű műtrágya kiadagolásaA front függesztésű FH 2200...

Bővebben...

Bízzunk a legjobban...

Bízzunk a legjobban, de készüljünk a legrosszabbra.Kevés nagyobb bosszúság...

Bővebben...

Legnagyobb kínálat!

LEGNAGYOBB KÍNÁLAT!NIR/NIT infra-vörös beltartalmi gyorselemzők a termény-...

Bővebben...

A sokoldalú művelőeszköz

A Carrier alapművelésre és magágykészítésre egyaránt kiválóan használható...

Bővebben...

Járható utak

Járható telepi utak egész évben, a megoldást a Gravetti Mobilút...

Bővebben...

Kötött talajok műveléséhez

Väderstad bemutatja a kötött talajok művelséhez szánt, új Marathon 15/25...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK