A Väderstad Proceed

2023. január 12. csütörtök
Oláh Margó
21864

A Väderstad Proceed kettős díjat is nyert a SIMA kiállításon
A Väderstad, mint a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgép gyártója, büszkén jelenti be, hogy a Proceed már két egymást követő évben nyerte el "Az év gépe" díjat, vetés kategóriában, valamint a párizsi SIMA kiállításon az innovációért ezüstérmet kapott.
A Proceed 2022 márciusában - az elmaradt Agritechnica 2022 kiállításhoz kapcsolódóan - megkapta a Farm Machine 2022 kitüntető díjat. A párizsi SIMA kiállításon a Proceed ismét elnyerte a Farm Machine 2023 kitüntető díjat vetés kategóriában. A mezőgazdasági magazinok újságíróiból álló nemzetközi zsűri úgy döntött, hogy a rangos díjat immáron második alkalommal a Proceed kapja.
A Proceed a SIMA kiállításon a legjobb innovációért járó ezüstérmet is elnyerte, amelyet több mint 20 francia és nemzetközi mezőgazdasági szakemberből álló zsűri ítélt oda.
- Nagyon örülünk, hogy a Proceed egyre nagyobb figyelmet és elismerést kap. Jelenleg Európa számos országában végzünk szántóföldi kísérleteket. Bár még nem oszthatjuk meg azok részleteit, lenyűgöző eredményeit, de az látható, hogy a ráfordítások csökkentése mellett is, erősebb termést eredményeznek - mondta Oskar Karlsson, a Väderstad szemenkénti vetőgépekért felelős igazgató.
A Proceed technológiai ugrást jelent a precíziós gazdálkodásban, mivel a vetőmagok teljes skáláját képes tökéletes mélységtartással vetnil. A gép használata jelentős javulást eredményez a termésszintben, alkalmazkodik a különböző talajművelési rendszerekhez, továbbá csökkenti a vegyszer- és műtrágya felhasználást.
Néhány héten belül megjelenik a Väderstad új dokumentumfilm-sorozata a Proceed. A sorozatban nyomon követhetjük a Procced tesztelését, amely Európa számos helyszínén jelenleg is zajlik. Nagy izgalommal várunk mindenkit, hogy közelebbről is betekintést nyerhessenek a vetőgép fejlesztésébe. A teszteléssel, a többi termékünkhöz hasonlóan biztosítjuk a minőséget, mielőtt azok a gazdálkodókhoz kerülnének.
Kövesse a Proceed fejlődésének útját a Vaderstad.com/Proceed oldalon.
Väderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.
Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Az ország első lombikborjai

Megszülettek az ország első „lombikborjai”, Campus Cili, Campus Csongor és...

Bővebben...

Vadkár védelem

Az Önitató Kft. 1993 óta működik: korábban csak állat önitatók gyártásával és...

Bővebben...

Lakóautó, lakókocsi hajók

Mindenki azt teszi a sátor alá, ami már máshová nem fér be. Többnyire ez...

Bővebben...

A Nitrogén szerepe

Szeretnénk felhívni figyelmüket az új N-UP ureázgátló és nitrifikációgátló...

Bővebben...

Az állatokról...

Az állatokról való gondoskodás a szántóföldön kezdődik, miért is az ELHO...

Bővebben...

Gondoljunk már most a burgonyára

ALFA-GÉP KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.5600 Békéscsaba, Szarvasi út 84.Tel:...

Bővebben...

Bízzunk a legjobban...

Bízzunk a legjobban, de készüljünk a legrosszabbra.Kevés nagyobb bosszúság...

Bővebben...

A kukoricaszár

TalajművelésA talajművelés a PRILLINGERnél az egyik fő terület, amellyel az...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK