A Väderstad Proceed

2023. január 12. csütörtök
Oláh Margó
21869

A Väderstad Proceed kettős díjat is nyert a SIMA kiállításon
A Väderstad, mint a világ egyik vezető talajművelő- és vetőgép gyártója, büszkén jelenti be, hogy a Proceed már két egymást követő évben nyerte el "Az év gépe" díjat, vetés kategóriában, valamint a párizsi SIMA kiállításon az innovációért ezüstérmet kapott.
A Proceed 2022 márciusában - az elmaradt Agritechnica 2022 kiállításhoz kapcsolódóan - megkapta a Farm Machine 2022 kitüntető díjat. A párizsi SIMA kiállításon a Proceed ismét elnyerte a Farm Machine 2023 kitüntető díjat vetés kategóriában. A mezőgazdasági magazinok újságíróiból álló nemzetközi zsűri úgy döntött, hogy a rangos díjat immáron második alkalommal a Proceed kapja.
A Proceed a SIMA kiállításon a legjobb innovációért járó ezüstérmet is elnyerte, amelyet több mint 20 francia és nemzetközi mezőgazdasági szakemberből álló zsűri ítélt oda.
- Nagyon örülünk, hogy a Proceed egyre nagyobb figyelmet és elismerést kap. Jelenleg Európa számos országában végzünk szántóföldi kísérleteket. Bár még nem oszthatjuk meg azok részleteit, lenyűgöző eredményeit, de az látható, hogy a ráfordítások csökkentése mellett is, erősebb termést eredményeznek - mondta Oskar Karlsson, a Väderstad szemenkénti vetőgépekért felelős igazgató.
A Proceed technológiai ugrást jelent a precíziós gazdálkodásban, mivel a vetőmagok teljes skáláját képes tökéletes mélységtartással vetnil. A gép használata jelentős javulást eredményez a termésszintben, alkalmazkodik a különböző talajművelési rendszerekhez, továbbá csökkenti a vegyszer- és műtrágya felhasználást.
Néhány héten belül megjelenik a Väderstad új dokumentumfilm-sorozata a Proceed. A sorozatban nyomon követhetjük a Procced tesztelését, amely Európa számos helyszínén jelenleg is zajlik. Nagy izgalommal várunk mindenkit, hogy közelebbről is betekintést nyerhessenek a vetőgép fejlesztésébe. A teszteléssel, a többi termékünkhöz hasonlóan biztosítjuk a minőséget, mielőtt azok a gazdálkodókhoz kerülnének.
Kövesse a Proceed fejlődésének útját a Vaderstad.com/Proceed oldalon.
Väderstad Kft. 2475 Kápolnásnyék, Összekötő út 1.
Nyitvatartás: H-Cs: 8:00-17:00 P: 8:00-15:00
+36 22 709 000 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Kihagyhatatlan...

Legyen Ön is boldog tulajdonosa egy NAS 6 soros napraforgó-betakarító...

Bővebben...

Önitató szaküzlet

Önitató Szaküzlet Az önitatók között talán a legelterjedtebb a falra...

Bővebben...

Minőségi lazítók az Omikrontól!

Az OMIKRON KFT 1990. november 22-én lett alapítva, 100% - ban magyar családi...

Bővebben...

Egy menetben

Az Omikron Kft. (www.omikronkft.hu) már 7. éve gyártja a folyékony műtrágya...

Bővebben...

Okos techológiák

Okos technológiák a füvesföldeken : ágyazás. Fűnyírási kombinációink a...

Bővebben...

Betakarítás után, tarlóápolás

A talajművelés feladata a talaj termékenységének a fenntartása, illetve...

Bővebben...

Folyékony műtrágya szórófejek

Folyékony műtrágya szórófejből sokfélét lehet kapni. A Farmcenternél mi azt...

Bővebben...

Tárolási megoldás

Kelet-Magyarországon készült legújabb, Galebreaker Agridoor Premium kapukkal...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK