Fúró-, vágó- és...

2023. január 31. kedd
Oláh Margó
22514

Fúró-, vágó- és csiszolóanyagok a tökéletes eredmény érdekében

Professzionális anyagmegmunkáláshoz készült szerszámok
A fa, kő, fém vagy műanyagok fúrása, vágása, csiszolása vagy marása a professzionális műhelyekben a mindennapos munka része. A megbízható szerszámok, kiváló minőségű fogyóeszközök és tartozékok kiemelten fontosak a jó és eredményes munkához.
Ebben a cikkben elismert gyártók különböző anyagokhoz készített professzionális szerszámait mutatjuk be.
Alpen
Az osztrák Alpen cég saját gyártású fúró- és marószerszámokat forgalmaz, és a fém-, kő- és fafúrók első számú gyártója. Kiváló minőségű termékeit kimagasló vágási tulajdonságok, nagy terhelhetőség és hosszú élettartam jellemzi.
A PRILLINGER számos anyaghoz, például fémhez, fához, kőhöz, betonhoz, üveghez és kerámiához is kínál Alpen fúrószárakat és marófúrókat.
Hikoki
A 2018-ig Hitachi márkanéven működő és a szakemberek körében megbízhatóságával hírnevet szerzett Hikoki a legmagasabb minőségű elektromos szerszámokat gyártja.
A Hikoki vágószerszámok a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően különösen megbízhatóak és tartósak. A magas széntartalmú acél (HCS) a puhább anyagokhoz, fához, forgácslaphoz vagy műanyaghoz ideális, ezt használják például a hosszú élettartamú szúrófűrészlapokban. A gyorsacél (HSS) a keményebb anyagok, például fémek vágásához alkalmas.
A hátoldalon tépőzáras rögzítéssel ellátott csiszolókorongok gyorsan cserélhetők, és különböző szemcseméretekben kaphatók. További előnyük a szilárd és tartós felület, és a por elszívását megkönnyítő furatok.
Lenox
Az 1915-ben alapított Lenox Tools mára a világ egyik vezető vágószerszámgyártójává vált. A társaság jelenleg mintegy 600 főt foglalkoztat, és világszerte több mint 70 országba exportál, többek közt ipari fűrészlapokat, kéziszerszámokat és elektromos szerszámokhoz való tartozékokat. A folyamatos termékkutatásnak és termékfejlesztésnek köszönhetően a Lenox a legmagasabb szintű precizitást, tartósságot és innovációt képviseli.
A PRILLINGER kiváló minőségű bimetál körkivágókat (lyukfűrészeket) és tartozékaikat is forgalmazza. A körkivágók modern fogazása és nagy falvastagsága biztosítja a hosszabb élettartamot és a terhelhetőséget. Így a legkülönfélébb anyagok, például fém, fa, műanyag vagy üvegszál megmunkálása sem okoz gondot.
Lukas
A németországi Lukas-Erzett már több mint 70 éve gyárt kiváló minőségű csiszoló- és vágószerszámokat. A termékkínálat gerincét a professzionális alkalmazásokhoz használt csiszolóanyagok, maró- és vágószerszámok, illetve gyémánt szerszámok adják.
A kiváló minőségű alapanyagok használata biztosítja az eszközök hosszú élettartamát és a megbízhatóan jó megmunkálási eredményt. Az olyan innovatív megoldások, mint a szabadalmaztatott gyorskioldók vagy a megmunkálandó tárgyat jól láthatóvá tevő furatok használata miatt a Lukas termékek kedveltek a professzionális műhelyekben.
A PRILLINGER a Lukas termékek széles választékát forgalmazza.
Elérhetőség: Prillinger Hungária Kft. 2100 Gödöllő, pattantyús Á. krt. 2.
Telefon: 06 28 516 653 https://www.prillinger.at/hu/
https://www.prillinger.at/hu/tudnivalok/furo-vago-es-csiszoloanyagok-a-tokeletes-eredmeny-erdekeben 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Egy menetben

Az Omikron Kft. (www.omikronkft.hu) már 7. éve gyártja a folyékony műtrágya...

Bővebben...

Új elektronikus...

Új elektronikus rendszer optimalizálja a Tempo szemenkénti vetőgép...

Bővebben...

A hosszú élettartamú...

A Väderstad bemutatja a hosszú élettartamú Marathon követőboronátA világ egyik...

Bővebben...

Utcatárlatot nyitott a Nébih

Utcatárlatot nyitott a NébihAz élelmiszerpazarlás témájáról szóló alkotásokból...

Bővebben...

A Väderstad egy 2023-ban

A Väderstad egy 2023-ban elkészülő új üzemmel bővíti amerikai jelenlététA...

Bővebben...

Hígtrágya kijuttatása, bedolgozása

Rugalmas alkalmazás hígtrágyáhozA FOX 300 D / 350 D / FOX 400 D csekély...

Bővebben...

Bonfanti szárítók

A mezőgazdasági gépkereskedelmi tapasztalat birtokában 2011 januárjában...

Bővebben...

Egy géppel mindent!

MOBIL ZSÁKOLÓMÉRLEG Egy géppel mindent! MP-MZ -MO-ZSÁK- szemes anyaghozSzemes...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK