Fúró-, vágó- és...

2023. január 31. kedd
Oláh Margó
22775

Fúró-, vágó- és csiszolóanyagok a tökéletes eredmény érdekében

Professzionális anyagmegmunkáláshoz készült szerszámok
A fa, kő, fém vagy műanyagok fúrása, vágása, csiszolása vagy marása a professzionális műhelyekben a mindennapos munka része. A megbízható szerszámok, kiváló minőségű fogyóeszközök és tartozékok kiemelten fontosak a jó és eredményes munkához.
Ebben a cikkben elismert gyártók különböző anyagokhoz készített professzionális szerszámait mutatjuk be.
Alpen
Az osztrák Alpen cég saját gyártású fúró- és marószerszámokat forgalmaz, és a fém-, kő- és fafúrók első számú gyártója. Kiváló minőségű termékeit kimagasló vágási tulajdonságok, nagy terhelhetőség és hosszú élettartam jellemzi.
A PRILLINGER számos anyaghoz, például fémhez, fához, kőhöz, betonhoz, üveghez és kerámiához is kínál Alpen fúrószárakat és marófúrókat.
Hikoki
A 2018-ig Hitachi márkanéven működő és a szakemberek körében megbízhatóságával hírnevet szerzett Hikoki a legmagasabb minőségű elektromos szerszámokat gyártja.
A Hikoki vágószerszámok a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően különösen megbízhatóak és tartósak. A magas széntartalmú acél (HCS) a puhább anyagokhoz, fához, forgácslaphoz vagy műanyaghoz ideális, ezt használják például a hosszú élettartamú szúrófűrészlapokban. A gyorsacél (HSS) a keményebb anyagok, például fémek vágásához alkalmas.
A hátoldalon tépőzáras rögzítéssel ellátott csiszolókorongok gyorsan cserélhetők, és különböző szemcseméretekben kaphatók. További előnyük a szilárd és tartós felület, és a por elszívását megkönnyítő furatok.
Lenox
Az 1915-ben alapított Lenox Tools mára a világ egyik vezető vágószerszámgyártójává vált. A társaság jelenleg mintegy 600 főt foglalkoztat, és világszerte több mint 70 országba exportál, többek közt ipari fűrészlapokat, kéziszerszámokat és elektromos szerszámokhoz való tartozékokat. A folyamatos termékkutatásnak és termékfejlesztésnek köszönhetően a Lenox a legmagasabb szintű precizitást, tartósságot és innovációt képviseli.
A PRILLINGER kiváló minőségű bimetál körkivágókat (lyukfűrészeket) és tartozékaikat is forgalmazza. A körkivágók modern fogazása és nagy falvastagsága biztosítja a hosszabb élettartamot és a terhelhetőséget. Így a legkülönfélébb anyagok, például fém, fa, műanyag vagy üvegszál megmunkálása sem okoz gondot.
Lukas
A németországi Lukas-Erzett már több mint 70 éve gyárt kiváló minőségű csiszoló- és vágószerszámokat. A termékkínálat gerincét a professzionális alkalmazásokhoz használt csiszolóanyagok, maró- és vágószerszámok, illetve gyémánt szerszámok adják.
A kiváló minőségű alapanyagok használata biztosítja az eszközök hosszú élettartamát és a megbízhatóan jó megmunkálási eredményt. Az olyan innovatív megoldások, mint a szabadalmaztatott gyorskioldók vagy a megmunkálandó tárgyat jól láthatóvá tevő furatok használata miatt a Lukas termékek kedveltek a professzionális műhelyekben.
A PRILLINGER a Lukas termékek széles választékát forgalmazza.
Elérhetőség: Prillinger Hungária Kft. 2100 Gödöllő, pattantyús Á. krt. 2.
Telefon: 06 28 516 653 https://www.prillinger.at/hu/
https://www.prillinger.at/hu/tudnivalok/furo-vago-es-csiszoloanyagok-a-tokeletes-eredmeny-erdekeben 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Ideje felkészülni...

Ideje felkészülni a hőstresszre!A JOSERA DairyPilot FlavoVital® új...

Bővebben...

30 év tapasztalat

A FARMGÉP Kft. 1991. december 30-án alakult, a Debreceni Mezőgép Vállalat...

Bővebben...

,,Egy egészség"

Az „Egy egészség” az antimikrobiális rezisztencia elleni küzdelemben„Egy...

Bővebben...

Folyékony műtrágya...

Folyékony műtrágya rendszer bevezetése a Tempo L 8-24 típusoknálÚj opcióként a...

Bővebben...

A vevők bizalmáért

Az Sz-Agro 2007 Kft. 2007 év elején alakult cég győrzámolyi központtal....

Bővebben...

Mit tehetsz érte?

Téged is érint!Mindenkinek cselekednie kell az antimikrobiális rezisztencia...

Bővebben...

Repce vetőmag

Repce vetőmag (fajta, hibrid) kiválasztásának szempontjai A vegyszer...

Bővebben...

Lakóautó, lakókocsi hajók

Mindenki azt teszi a sátor alá, ami már máshová nem fér be. Többnyire ez...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK