Az igazság...

2023. november 27. hétfő
Oláh Margó
10061

Az igazság mindig a részletekben rejlik – a Shelterall sátrak minőségi hátter
Tárolósátor - Európi acélból
Tárolósátor - Európai gyártással
Tárolósátor - Magas minőséggel
Tárolósátor - Kiszámítható garanciával
A sátorgyártás egyik alfája és omegája az acél minősége. Természeti adottságából adódóan a világ vasércbányászatának csak egy kis részét teszi ki Európa. Az európai normáknak köszönhetően azonban mindig biztosított a magas minőségű acél termékek előállítása kontinensünkön. A Gravetti Kft. által forgalmazott Shelterall sátrak csak és kizárólag európai gyártásból származó acél alapanyagból készülnek. A tekercselt acélból a Shelterall sátrak gyártója, a Richel cég franciaországi gyárában készülnek sátraink. A Shelterall sátrak vázszerkezete S420-as minőségű, nagy szakítószilárdságú és rugalmas ovális profilból készül. Az S420-es acélminőség az egyik legjobb, ami a sátorpiacon elérhető. Miért ovális profil? Mert sokkal nagyobb teherbírással bír a szerkezet az ovális alak két végén, mint egy átlag cső alakú profil. Próbáljanak meg egy tojást az alján és a tetején összenyomni, majd az oldalán is. Ugyanezen az elven működik az ovális profil is.
Ahogy a vázszerkezetnél, úgy a sátrak fedésénél, a ponyvánál is a részletekben kell keresni a minőséget. A legtöbb esetben csak a ponyva „súlyáról” esik szó, de a ponyva alatti szövetszálsűrűség még ennél is lényegesebb tulajdonság. A pvc stabilitását a szövetszálsűrűség biztosítja. A Shelterall sátrak ponyvaszövete 15%-kal sűrűbben szőtt, mint a hagyományos ponyváké.

Az európai gyári háttér és a több, mint 60 éves gyártói tapasztalat több szempontból is fontos a sátrak forgalmazásánál. Ezek közül is kiemelkedőnek tartjuk a biztos és kiszámítható garanciális feltételeket. A Gravetti Kft. magyarországi székhellyel rendelkezik, francia gyártói háttérrel, így ügyfeleink egyszerűen és gyorsan tudják garanciális igényeiket intézni. Számunkra a sátor értékesítése nem fejeződik be az eladással. Profi szerelőcsapat és járműpark teszi lehetővé, hogy bárhol az országban magas minőségben a gyári előírások szerint épüljön fel egy sátor. Hitvallásunk, hogy minden sátor referenciasátor. A garancia biztosítása gyors ügyintézéssel és elérhető szervizzel szintén szolgáltatásaink közé tartozik.
https://gravetti.hu/blog/az-igazsag-mindig-reszletekben-rejlik-shelterall-satrak-minosegi-hatter 
Lépjen kapcsolatba velünk!
2072 Zsámbék, Petőfi Sándor utca 108. (+36) 20 2244 242 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Gépriport egy profi tollából

Gépriport egy profi tollábólHatala László írása Az eddigiektől eltérően, most...

Bővebben...

Skandináv technológia...

Skandináv technológia, skandináv minőség! Az ELHO a világ számos országában...

Bővebben...

Vitamed Pharma...

Vitamed Pharma az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda NapokonTöbb mint 15...

Bővebben...

Univerzálisan alkalmazható

Univerzálisan alkalmazható a tökéletes terepemelkedésre: A gyakorlás...

Bővebben...

Folyékony műtrágya...

Folyékony műtrágya rendszer bevezetése a Tempo L 8-24 típusoknálÚj opcióként a...

Bővebben...

Nagy mennyiségű...

Nagy mennyiségű műtrágya kiadagolásaA front függesztésű FH 2200...

Bővebben...

Professzionális bozótírtó

Ú J D O N S Á G !!!!!! Végre professzionális bozótirtó 50 – 80 LE-s...

Bővebben...

Betakarítás után, tarlóápolás

A talajművelés feladata a talaj termékenységének a fenntartása, illetve...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK