A legújabb fejlesztés

2023. december 06. szerda
Oláh Margó
11461

Tisztelt Gazdálkodó!
Örömmel osztjuk meg Önnel a legújabb fejlesztést az agrárgazdálkodás terén, amely a folyékony műtrágyák és az NProtect inhibitor kettős előnyeire összpontosít. Az innovatív NProtect inhibitor egy olyan komplex megoldás, amely jelentősen fokozza a folyékony NP műtrágyák hatékonyságát.
Folyékony műtrágyák előnyei:
A folyékony műtrágyák alkalmazása számos előnnyel jár a hagyományos szilárd műtrágyákhoz képest. Különösen olyan területeken, ahol kevés a csapadék, a folyékony műtrágyák kiemelkedő hatékonyságot mutatnak. Azokon a területeken, ahol a talaj száraz vagy a nedvesség már telített, a folyékony műtrágyák gyorsabban és hatékonyabban juttatják el a tápanyagokat a növényekhez.
Nitrogén és foszfor szerepe:
A nitrát és foszfor kulcsfontosságú tápelemek a növények számára. Az NProtect inhibitor kettős hatása a nitrogén és foszfor hatékonyságának növelésére irányul. A nitrogén szabályozása révén az ammónium hatékonyabb formában áll rendelkezésre, energiatakarékosabb módon támogatva a növények növekedését. Emellett a foszforvédelemmel ellátott polimerek minimalizálják a lekötődést, biztosítva a hatóanyag folyamatos elérhetőségét a talajban.
Gazdasági haszon:
Az NProtect inhibitor használata markánsan növeli a kijuttatott NP oldatok hatékonyságát, amely látható a terméseredményekben és minőségben. A NÉBIH által végzett regisztrációs kukorica kísérletben az NProtect magasabb terméseredményt mutatott, mint a versenytárs nitrifikációgátló inhibitor.

AÖP Program:
Az NProtect inhibitor alkalmazásával minimalizálható a környezetterhelés, és a program keretében gazdasági előny is elérhető. Az EU támogatja azokat a készítményeket, amelyek csökkentik a hatóanyagok kimosódását és a környezetterhelést. Az NProtect használata 1 pontot jelent a gazdálkodóknak a gazdasági előny mellett.
Agrártudás és Szaktanácsadás:
Az Agro Masters Hungary Kft. szaktanácsadói állnak rendelkezésre az Optimix Liquid NP oldat műtrágya és az NProtect inhibitorral kapcsolatos bővebb információkért. Látogasson el honlapunkra és olvassa el a teljes cikket:
https://www.agromasters.hu/post/nprotect-az-új-kettős-hatású-inhibitor-mely-növeli-a-folyékony-np-műtrágyák-hatékonyságát 


Tegye gazdaságát hatékonyabbá és környezetét fenntarthatóbbá az Optimix Liquid NP oldattal és az NProtect inhibitorral!
Tisztelettel,
Az Agro Masters Hungary Kft. Csapata

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

Környezet-hatékony technológia

Omikron ORS FM sorközművelő tápkultivátor, mely...

Bővebben...

Megőrizni az energiát a szilázsában!

Megőrizni az energiát a szilázsában! A jó szilázskezelés kulcs a jövedelmező...

Bővebben...

Farmgép fejlesztések

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelte vállalatunkat!Őszintén reméljük, hogy...

Bővebben...

Skandináv technológia...

Skandináv technológia, skandináv minőség! Az ELHO a világ számos országában...

Bővebben...

Vetés előtt

JJBROCH fokhagyma roppantó-fosztó...

Bővebben...

Tyúktartóknak

Tojótyúktartóknak - modern istálló berendezésekA Big Dutchman alapítói...

Bővebben...

Sokoldalú felhasználás

Az öntött rácspanelek sokoldalú felhasználásaIpari, termelői környezetben a...

Bővebben...

A trágyalé kivitele és bedolgozása

Trágyalé kivitele és bedolgozásaFOX 300 D / 350 D / FOX 400...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK