Mire figyelj...

2024. február 27. kedd
Oláh Margó
2616

Mire figyelj, amikor tárolósátrat vásárolsz?
Amikor tárolósátor vásárlására adod a fejed, fontos, hogy alaposan átgondold döntésedet. Egy jó minőségű tárolósátor nem csupán eszközeid, értékeid biztonságos tárolását biztosítja, hanem hosszú távon is megbízható társad lesz különféle célokra. Sátorvásárlásnál fontos figyelmet fordítani a választott cég hitelességére és jogi státuszára. A következő kulcsszavak és szempontok segíthetnek ebben.

1. Céginformációk
Először is, mindig ellenőrizd a vállalat hivatalos adatait. A cégnév, az adószám és a cégjegyzékszám megléte és valódisága alapvető fontosságú. A cégnév a cég hivatalos neve, amelynek meg kell egyeznie az általa használt névvel. Ellenőrizd, hogy a cégnév megegyezik-e az általuk használt névvel. A magyar adószám az az azonosító szám, amelyet a cég adózási célból használ. Ellenőrizd az adószámot, hogy valós és érvényes legyen. Magyarországon bejegyzett cégnek kötelező magyar adószámmal rendelkeznie. A cégjegyzékszám a cég hivatalosan bejegyzett száma a cégbíróságon. Ez ismét segít megerősíteni a cég jogi státuszát és hitelességét. Vásárlóként ritkán, csak jogi viták esetén van rá szükségünk, de akkor elengedhetetlen számunkra. Ezen adatokat minden esetben kötelező feltüntetni mind a cég weboldalán, mind a Facebook oldalán, és egyéb felületein is.
2. Gyártói háttér
Az is fontos tényező, hogy milyen gyártó áll a tárolósátor forgalmazója mögött. Nézz utána a sátorforgalmazó gyártói hátterének és tapasztalatának. Olyan vállalatot válassz, amely hosszú évek óta tevékenykedik a piacon, és szakértője a mobil tárolási megoldásoknak. A Shelterall sátrak gyártója, a Richel cég 70 éve gyárt mobil, ponyva és fóliafedésű épületeket.
3. Garancia és szervizcsapat
Mindig ellenőrizd a garanciális feltételeket. Győződj meg arról, hogy a választott tárolósátor rendelkezik-e érvényes garanciával, és hogy van-e elérhető szervizcsapat, amely segít bármilyen probléma esetén. Egy olyan cég, amely rendelkezik gyártói háttérrel, megbízható partner a garanciális kérdésekben. A gyártói háttér az értékesítés után, a garanciális időszakba is biztos támaszt jelent a vásárlók számára.
A legmegbízhatóbb tárolósátrakat gyártó vállalatok olyan szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek teljes körű biztonságot és elégedettséget nyújtanak a vásárlóknak. Keresd az olyan cégeket, amelyek komolyan veszik a minőséget és az ügyfélszolgálatot, és akik garanciát vállalnak a termékeikre.
Ne feledd, hogy a tárolósátor egy hosszú távú befektetés, ezért fontos, hogy gondosan válaszd ki, és mindig ügyelj arra, hogy a választott termék megfeleljen a hosszú távú elvárásaidnak és igényeidnek.
4. Dokumentáció
Egy ideiglenes épületnek, így a tárolósátornak is rendelkeznie kell bizonyos dokumentumokkal, melyek nélkül nem szabad használatba venni. Ilyen például a minőségi tanúsítvány, a megfelelőségi nyilatkozat (CE tanúsítvány), és a teljesítmény nyilatkozat. Ezekre érdemes figyelmet szentelni még a szerződés aláírása előtt.
5. Referenciák
Nagy értékű beruházásnál, mint amilyen egy sátorbeszerzés is, legjobb ha a forgalmazó cég referenciáit, meg lehet ismerni. Azon cégek akik régóta jelen vannak Magyarországon egészen biztosan tudnak országszerte ajánlani olyan helyszínt amit személyesen is meg lehet nézni. Mi magunk is így tettünk évekkel ezelőtt mielőtt beszállítónk sátrait elkezdtük Magyarországon forgalmazni. Gravetti sátrat már több mint 200 településen találni Magyarországon.
Néhány munkánkat ide kattintva megnézhet.
További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot, forduljon hozzánk bizalommal!
Tel: +36202244242

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Cikkajánló

A Väderstad 550...

A Väderstad 550 millió euró forgalmat ért elA Väderstad, a világ egyik vezető...

Bővebben...

Vitamed Pharma...

Vitamed Pharma az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda NapokonTöbb mint 15...

Bővebben...

A HE-VA Top-Cutter

Szóló front és hátsó hárompont függesztésű Top Cutterek a He-Va kínálatábanA...

Bővebben...

Bárhova felállítható...

Bárhova felállítható napelemes kamera rendszerSzeretne távolról megfigyelni...

Bővebben...

Merjünk álmodni...

Merjünk álmodni és akarjunk is nagyot alkotni!Interjú Pásztor Attilával, a...

Bővebben...

A vevők bizalmáért

Az Sz-Agro 2007 Kft. 2007 év elején alakult cég győrzámolyi központtal....

Bővebben...

Modern és egészségtudatos...

Modern és egészségtudatos állattartásra kínál megoldást a Dr. Bata Zrt. A Dr....

Bővebben...

Ideje felkészülni...

Ideje felkészülni a hőstresszre!A JOSERA DairyPilot FlavoVital® új...

Bővebben...

Termékkereső

kiemelt AJÁNLATOK